szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A kétszeres világbajnok, négyszeres olimpia ezüst- és kétszeres bronzérmes egy számban sem jutott döntőbe Kaposváron.

Cseh László nélkül folytatódik az úszók olimpiai kvalifikációs országos bajnoksága, a kétszeres világbajnok ugyanis hazautazott Kaposvárról – írja a Nemzeti Sport.

Az úszó korábban azt mondta a sportlapnak, azért indul el az ob-n, hogy meglássa, megy-e az úszás, hogyan halad, hogy bírja az egyes távokat.

Az ob-n azonban a 200 pillangó, a 200 vegyes és az 50 pillangó döntőjétől is visszalépett, csak az előfutamokban szerepelt. 100 pillangón még rajthoz állhatott volna, de a szám előtt hazautazott.

Igen, Laci elment. Meglehetősen le van lombozódva, sok minden összejött most neki, és nem csak az úszásra gondolok. Lacinak ez az ötödik olimpiai ciklusa, a szervezete is arra emlékszik, hogy most pihenőidő van. Hiába győzködjük mi a testét a munkával, ha az leengedett. Pedig egyébként az edzéseken nagyon tisztességesen dolgozott. Természetesen szólt, hogy hazamegy. És nem, nem volt ellenvetésem, ugyan miért lett volna most? Majd később leülünk, és megbeszéljük, hogyan tovább.”

– válaszolta a Nemzeti Sport megkeresésére edzője, Plagányi Zsolt.

A lap kereste Cseh Lászlót, de nem érte utol.

Milák Kristófnak sem ez a legjobb ob-je, bár a világbajnok úszó 50 és 200 méter pillangón is ezüstöt nyert, még mindig érzi a korábbi koronavírus-betegségének utóhatásait, ezért kivizsgáltatja magát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
HVG360 hvg360

Cseh László a Home office-ban: "Nem érzem olyan fontosnak most, hogy lesz-e olimpia"

Otthonról is próbál készülni a tokiói játékokra négyszeres olimpiai ezüstérmes úszónk, pedig ő is tudja, lehet, hogy nem tartják meg a világversenyt. Cseh László szerint viszont ennél sokkal nagyobb gondot okoz a járvány a világban, ezért nem aggódik amiatt, ha utolsó esélyét is elszalasztva, aranyérem nélkül kell visszavonulnia. A Home office-ban a sportoló házi felkészülésébe is bepillanthatunk.

Orbán: 3 millió beoltott

Orbán: 3 millió beoltott

Megy a harc a bankok között a babavárós ügyfelekért

Megy a harc a bankok között a babavárós ügyfelekért

Mit tegyen a szülő, ha azt gyanítja, hogy koronavírusos a gyereke?

Mit tegyen a szülő, ha azt gyanítja, hogy koronavírusos a gyereke?