szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Úgy tűnik, ez a honlapajánló lassan minisorozattá növi magát, pedig a...

Úgy tűnik, ez a honlapajánló lassan minisorozattá növi magát, pedig a háttérképeket annak idején csak azért tettem fel, mert nagyon tetszettek, és legyőzhetetlen késztetésem támadt arra, hogy megosszam őket másokkal is.
Nos, ezúttal ismét véletlenül bukkantam rá egy gyöngyszemre, nevezetesen egy MP3 letöltési oldalra, a www.we7.com címen. No, nem akármilyenre, innen ugyanis minőségi dalokat lehet letölteni, ingyen, ráadásul legálisan.

Az oldal, ahol van mit böngészni

Nevek
Igazán nagy előadói nevekbe persze viszonylag ritkán botlunk az oldalon, hiszen a lényege amúgy is az, hogy új előadók mutathassák itt meg tehetségüket.
Viszont rengeteg tehetséges előadó dalait tölthetjük le, minden stílusból (latin, R&B, jazz, world stb.). Az egész úgy működik, mintha egy online zeneboltban kutatnánk dalok után. Válogathatunk stílusok szerint, kereshetünk előadókra, dalok címeire. Mindenbe belehallgathatunk, és ha tetszik, már tölthetjük is a gépünkre.
Pontosabban előtte egy ingyenes regisztrációt azért el kell végeznünk, de ez körülbelül egy perc, és csak nevet és e-mail címet kell „kiszolgáltatnunk”.

Kinek éri meg ingyen adni dalokat?
Nos, az oldal alapítói – akik között Peter Gabrielt is megtaláljuk  – abban láttak fantáziát, hogy a dalok két változatban kerülnek fel az we7.com-ra. Az ingyenes változat elején egy pár másodperces reklámot kell meghallgatnunk. Ezután már kezdődik is a dal, és értelemszerűen nincs minőségi korlátozás. Kicsit olyan, mintha rádióban hallgatnánk a dalokat, és a dalok között egy-egy nagyon rövid reklámblokkot adnának.

A nagy kérdés: ingyen vagy pénzért kérjük?

Ha nem akarunk reklámot, akkor fizethetünk is a dalért, ebben az esetben reklámmentes dalunk lesz. Kinek, hogy tetszik...

No, nem nyitok itt magán blogot... Döntse el mindenki maga, fizet, vagy hallgat (reklámot) a zenéért. Én mindenesetre rengeteg fantasztikus dalt találtam itt. Érdemes böngészni kicsit.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!