szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Free FLV Converter nem éppen egy szépség, de egyszerűen használható és...

A Free FLV Converter nem éppen egy szépség, de egyszerűen használható és gyors. Az ingyenes programot innen tölthetjük le. A telepítéshez rögtön lenne is egy javaslatunk: bár a program ingyenes, ezért cserébe a telepítés során megpróbál ránk erőszakolni egy böngészőbe épülő eszköztárat, a Dealio Toolbart. Nos, hogy a böngészés a későbbiekben is nyugodt legyen, ezt a lehetőséget érdemes kihagyni az életünkből (ez egy Adware, amely ugyan semmi rosszat nem tesz, de bombázni fog minket reklámokkal, így érdemesebb elfelejteni). A telepítés során tehát vegyük ki a jelölést a Dealio Toolbar elől, és ha nem akarjuk, hogy a Yahoo! legyen az alapértelmezett keresőmotor a böngészőben, akkor ezt az opciót is kapcsoljuk ki a telepítőben. Ezután már a szokásos módon folyik a telepítés, más gondunk nem lesz.

Letöltés és konvertálás. Mindkét feladatra tökéletes!

Az aprócska Dealio-affért leszámítva, a Free FLV Converter nagyon kezes eszköz, szinte nélkülözhetetlen azoknak, akik sok Flash videót töltenek le különböző videomegosztókról, vagy éppen más formátumokból szeretnének FLV videót készíteni. Ráadásul a program a kereséstől (YouTube, DailyMotion, Google, Metacafe, Sike, Yahoo) a letöltésen és a konvertáláson át szinte mindent megold. Így például oda-vissza konvertál, s a minőséget és a formátumot is mi szabjuk meg: alakíthatjuk az FLV fájlokat AVI, WMV, 3GP, MPEG-4 formátumra, s ugyanígy a hang esetében is válogathatunk (AAC, WMA, WAV, MP3).
Akkor is érdemes ezt a programoz használni, ha sokat töltünk le a YouTube-ról vagy más videomegosztó portálokról, mivel a megtalált videókba belenézhetünk, és nemcsak egyesével, hanem akár csoportosan is konvertálhatjuk őket. Amúgy nem csupán azokról az oldalakról tölthetünk le videókat, amelyeken keresni tud a program, mivel még több mint 20 ilyen portált ismer. Igaz, ezeken nem tud keresni, a letöltésre szánt videó közvetlen linkjét kell megadnunk neki. Itt is van lehetőség arra, hogy több címet gyűjtsünk egy listába, s azután egyszerre indítsuk el a letöltést és a konvertálást (megadható, hogy egyszerre hány videót töltsön le a program, a többit pedig értelemszerűen utána veszi sorra). Így akár éjszakára is otthagyhatjuk, s mire reggel felébredünk, már letöltve, átalakítva várnak kedvenc rövidfilmjeink.
A program magyar nyelvű menüt is tartalmaz, így nyelvtudás nélkül is kiigazodhatunk rajta, és ráadásul freeware, így ideális választás lehet a Flash videók konvertálására.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A tízfős Volner Párt szerint nekik nem probléma, ha 71 jelölt kell az országos listához 2022-ben

A tízfős Volner Párt szerint nekik nem probléma, ha 71 jelölt kell az országos listához 2022-ben

Emmi: Lehet használni mobiltelefont a Covid-osztályokon

Emmi: Lehet használni mobiltelefont a Covid-osztályokon

Nem mozdultak az álláspontok, Morawiecki Merkelnek is belengette a vétót

Nem mozdultak az álláspontok, Morawiecki Merkelnek is belengette a vétót