szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A két új csomag közül az első a National Geographic HD, az Eurosport HD és a hamarosan...

A két új csomag közül az első a National Geographic HD, az Eurosport HD és a hamarosan induló m2 HD műsorait, a második csomag pedig az HBO HD műsorát tartalmazza. Az m2 HD műsorainak indulásával a HD csomagra előfizetők a Pekingi Nyári Olimpiai Játékokat immáron HD minőségben élvezhetik.
Az Antenna Digital az Antenna Hungária által 2005 végén elindított, Budapest és környékén elérhető lakossági digitális műsorelosztó szolgáltatás, mely közel 40 000 előfizetővel rendelkezik. Az Antenna Digital kizárólag digitális terjesztéssel szolgáltat. 2008. június végétől az Antenna Digital az elsők között indítja el a magyarországi kábel- és műholdas szolgáltatók közül a HDTV-s szolgáltatását, mely bármely ügyfél számára elérhető, aki a HD-csomagra előfizet.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szlovákiában csak negatív teszttel lehet majd munkába menni

Szlovákiában csak negatív teszttel lehet majd munkába menni

Sikerült létrehozni az északi szélesszájú orrszarvú két újabb embrióját

Sikerült létrehozni az északi szélesszájú orrszarvú két újabb embrióját

A luxuslakások árait nem törte le a járvány

A luxuslakások árait nem törte le a járvány