szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az új iTunes frissítés nem hozott technikai újításokat, mégis...

Az új iTunes frissítés nem hozott technikai újításokat, mégis elég szembetűnő változásokkal találkozhatunk benne, ha az iTunes Store menüpontra kattintunk. 

Már ma is van kínálat

Először is, az országok listájában immár szerepel Magyarország is. Ezzel ugyan dalokat egyelőre nem vásárolhatunk az online boltban, de megvehetünk és letölthetünk majd az App Store-ból alkalmazásokat az új iPhone-hoz és az iPhone 2.0 szoftverrel frissített iPod Touch-hoz.

Benne vagyunk, mi is benne...

Választék lesz bőven, az induló készlet is több mint 500 alkalmazásból áll, s kellően nagy az igény az iPhone-ra felhasználói és fejlesztői oldalról is ahhoz, hogy ez rohamosan bővüljön.

Üdv nekünk is!

Már most több ingyenes alkalmazással bővíthető a telefon (és a 2.0-s iPhone szoftverrel rendelkező iPod Touch) tudása, a wifis távirányítótól a The New York Times saját hírolvasó alkalmazásáig. Persze kereskedelmi szoftverek is vannak bőven, az üzleti alkalmazásoktól a játékokig bezárólag minden témakörben.

A megvásárolt alkalmazások külön listába kerülnek

Azt sajnos még nem tudni, hogy itthon mikortól lesz hivatalosan is kapható az iPhone 3G, de kicsiny országunk megjelenése az iTunes Store-ban azért bizakodásra adhat okot.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Halálra késeltek egy 19 éves fiatalt a IX. kerületben

Halálra késeltek egy 19 éves fiatalt a IX. kerületben

Világháborús bomba miatt zárják le a Kerepesi utat

Világháborús bomba miatt zárják le a Kerepesi utat

Kizárták az eljárásból Czeglédy Csaba ügyvédjét

Kizárták az eljárásból Czeglédy Csaba ügyvédjét