szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A MacJournal ízig-vérig Maces szoftver, tökéletesen illeszkedik a leopardos felülethez...

A MacJournal ízig-vérig Maces szoftver, tökéletesen illeszkedik a leopardos felülethez, a használata pedig gyerekjáték, annak dacára, hogy rengeteg hasznos funkciót elrejtettek benne. Kihasználja a fogd és dobd módszert, gyakorlatilag bármilyen dokumentumot (PDF, DOC, képek, videók stb.) ráhajíthatunk a program ablakára, s ettől kezdve onnan is elérjük azt. Jegyzeteléshez vagy fontos dokumentumok kényelmes eléréséhez remek megoldás. Egyszerre több naplón is dolgozhatunk, így egy időben véshetjük be személyes naplónk és online blogunk bejegyzéseit (mondjuk nem célszerű összekeverni a kettőt). A naplók között kapcsolatokat hozhatunk létre, bármelyik bejegyzést átlinkelhetjük egy másik naplóba. Cikk a programról

Licenc: próbaverzió

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!