szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Game Grip egy speciálisan kialakított szilikon tok, és a védelmen kívül...

A Game Grip egy speciálisan kialakított szilikon tok, és a védelmen kívül kényelmessé és egyszerűvé teszi a játékok használatát iPhone vagy iPod Touch készülékeken. 

Tökéletes repülőgép-kormánnyá alakíthatjuk az iPhone-t

A két marokra fogható kiegészítőben úgy helyezkedik el a készülék, hogy a kijelző szabad marad, és még kábelek csatlakoztatására is van lehetőség, így a játékokat használhatjuk fülhallgatóval is, és stabilan csatlakoztathatjuk a tápkábelt is. Ez utóbbi nem elhanyagolandó, mivel a zenés, komoly grafikával rendelkező játékok hamar lemerítik az akkumulátort.

iPhone nélkül...

A Game Gripbe helyezett iPhone-nal tökéletesen lehet kezelni azokat a játékokat, amelyek a beépített elmozdulásmérőt használják. Aki imádja az autóversenyeket, repülő szimulátorokat, annak érdemes beruházni erre az 50 dolláros kiegészítőre, aminek belseje védőtokként is szolgálhat a mindennapos használat során.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
techline.hu Tech

Megéri iPhone-t venni?

Aki látott már iPhone-t működés közben, esetleg kézbe is fogta, azt könnyen...