szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

„Megalománia” elnevezésű Photoshop bajnokságunkra  rengeteg e-mail és...

„Megalománia” elnevezésű Photoshop bajnokságunkra  rengeteg e-mail és kép érkezett (volt egy kedves olvasó, aki egymaga 64 darab pályaművet küldött) – végül a zsűri elé majdnem kétszáz darab fotó került – a teljes galéria megtekinthető itt.

Hogyan zsűriztünk?

A szakmai zsűri (Stiller Ákos, a HVG fotósa, Szakács Gergely a HVG Online dizájnere, valamint a Techline.hu szerkesztői és szerzői) nem látta a versenyzők neveit (így biztosak lehettünk benne, hogy nem lesz „elfogult” senki, ha esetleg ismerős nevet látna…), sőt a többi zsűritag által adott pontokat sem - csak a képekhez adott sorszámokat. A hat tagból álló zsűri minden tagja, minden képre adott egy pontszámot, egytől-tízig (ahol a 10-es értelemszerűen a legjobb). Természetesen több képre is adhattak maximális pontszámot, ha esetleg több olyan is volt, ami nagyon elnyerte tetszésüket. Az így kapott pontszámokat végül Excelben summáztuk (kizárva ezzel a tévedés lehetőségét) – végül a legtöbb pontszámot kapott kép lett a nyertes, illetve ezen kívül a tíz legnagyobb pontszámot elért kép került a „dobogósok” közé utóbbiak közül a Kedves Olvasók választanak ki négy további nyertest.

Az összesített legtöbb pontszámot  Koncz László budapesti olvasónk képe kapta: van benne egy kis aktualitás, (örök aktualitás, hiszen Budapestet folyamatosan fúrják-faragják)  a technikai megvalósítás is remek – és az egész ötlet olyan nagyon „magyar”.
Gratulálunk Lászlónak a CS4 Extendedhez!

Kik a további nyertesek?

További négy nyertesünk (nyereményük Genius Mousepen digitális rajztábla) már az Olvasók kényére-kedvére van bízva: az alant látható galéria és szavazógép segítségével dönthetik el, melyik négy a legjobb. 

A szavazást december 21-én zárjuk le, így még lesz esély rá, hogy a rajztábla további nyerteseink karácsonyfája alatt landoljon.


Hogyan tovább?
A nagy érdeklődésre való tekintettel, „nem adjuk” fel – jövőre további játékok várhatóak – annyit már most elárulhatunk, hogy a jövő év eleji nyeremény hasonlóan fantasztikus lesz, mint a mostani (nem adjuk alább)  – nem kell tehát elkeseredni ha valaki most nem jutott be a versenybe: lesz még esély bőven!
Minden kedves Olvasónak köszönjük a ránk és játékunkra fordított időt és energiát!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ha George Clooney beleszólhat a politikába, akkor Erzsébet királynő miért nem?

Ha George Clooney beleszólhat a politikába, akkor Erzsébet királynő miért nem?

Süddeutsche Zeitung: Von der Leyen sikeresen vezette az uniót, aztán jöttek Orbánék

Süddeutsche Zeitung: Von der Leyen sikeresen vezette az uniót, aztán jöttek Orbánék

Mit jelent a kereszténység számára a test?

Mit jelent a kereszténység számára a test?