szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Hand Circus játéka egy mesebeli világba repít: Rolandoland a helyszín, itt...

A Hand Circus játéka egy mesebeli világba repít: Rolandoland a helyszín, itt élnek a Rolandók, a kedves, színes kis gombócok. Az életük nagyon vidám, azonban a sötét, ellenséges gombócok meg akarják keseríteni az életüket. Nekünk kell a segítségükre sietnünk.

Sok kis gombócnak kell összefognia, hogy el tudja gurítani az alvó királyt

Logikánkra, probléma-megoldó képességünkre és ügyességünkre is szükség van. Ez utóbbi főleg a kézügyességünkre vonatkozik, mert a játék irányításához igénybe kell vennünk az iPhone speciális lehetőségeit. A gombócok mozgatását a telefon döntésével szabályozhatjuk, és közben az érintőképernyőn is számos műveletet végezhetünk, akár több ujjunk használatával. Szó szerint belenyúlhatunk a játékba, a gombócok megbökésével ugrásra bírhatjuk őket, rajzolhatunk nekik szakadékokat áthidaló pallókat, emelőket mozgathatunk vagy elforgathatjuk a haladásukat akadályozó kerekeket.

Az ujjunkkal átjárókat is rajzolhatunk a képernyőre

Itt jegyezzük meg, hogy PSP-re létezik egy hasonló, szintén remek játék, Loco Roco néven, csak ott a pályákat nyomógombokkal lehet  dönteni.

A játékban összesen 36 pályát kell megoldanunk, ami nem kis feladat. Szerencsére a haladásunkat automatikusan elmenti a program, így mindig onnan folytathatjuk, ahol magunktól hagytuk abba, vagy éppen egy bejövő telefonhívás miatt megszakadt a játék.
A játék 10 dollárba kerül és itt lehet megvásárolni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
techline.hu Tech

Megéri iPhone-t venni?

Aki látott már iPhone-t működés közben, esetleg kézbe is fogta, azt könnyen...

Újabb Hertha-játékos fertőződött meg

Újabb Hertha-játékos fertőződött meg

Rajta van a titkosszolgálat a keményvonalas oltáselleneseken

Rajta van a titkosszolgálat a keményvonalas oltáselleneseken

Korábban nem publikált fotókkal emlékeztek Fülöp hercegre a királyi család tagjai

Korábban nem publikált fotókkal emlékeztek Fülöp hercegre a királyi család tagjai