szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A nuTsie 15 különböző iPhone alkalmazást kínál 0,99 és 2,99...

A nuTsie 15 különböző iPhone alkalmazást kínál 0,99 és 2,99 dollár közötti áron, amelyek mindegyikével 100 toplistás zeneszámot lehet meghallgatni. Minden válogatáshoz külön program tartozik. Ezek között vannak a 60-as, 70-es, 80-as és 90-es évek legnagyobb slágerei,  minden idők 100 legjobb rock, heavy metal és hip-hop válogatása és az iTunes eladási listák első száz zeneszáma.

A zenehallgatásához online kapcsolat szükséges

Az alacsony árért cserébe a lejátszáshoz internet-kapcsolatra van szükség, ez azonban lehet Wi-Fi, 3G vagy Edge. További „kényelmetlenség”, hogy a lejátszási sorrendet nem tudjuk befolyásolni, a top 100-as listákról véletlenszerűen következnek a dalok. Mindössze szüneteltetni lehet a lejátszást vagy ugratni a következő számra. Lejátszás közben megjelenik a lemezborító, az előadó neve, a szám címe és hogy hányadik helyet foglalja el a toplistán. Ha nagyon tetszik a szám, akkor egy gombnyomással megvásárolhatjuk az iTunes boljából.

A százas lista klipjeit is el lehet érni

A képernyőt átválthatjuk szöveges módra is, ekkor elolvashatjuk a százas listát. A lista egy-egy elemét kiválasztva az adott dalhoz tartozó videoklipeket nézhetünk a YouTube-on.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
techline.hu Tech

Google-iroda az iPhone-on

A MiGhtyDocs nevű ingyenes program az iPhone-ra menti az összes dokumentumunkat, így akkor is olvashatjuk...

Jól kezdett a Fradi, de bedarálta a Barcelona – videók

Jól kezdett a Fradi, de bedarálta a Barcelona – videók

Pető Andrea: Az erőszaktevő katona nem pusztán erőszakoló, hanem a militarista kultúra része

Pető Andrea: Az erőszaktevő katona nem pusztán erőszakoló, hanem a militarista kultúra része

Elek István: Az ellenzéki ajánlat, 1. rész

Elek István: Az ellenzéki ajánlat, 1. rész