szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

TOP 60: új élet az XP-n, a legjobb ingyenes programokkalÚj év, új élet...

TOP 60: új élet az XP-n, a legjobb ingyenes programokkal
Új év, új élet, szokták mondani. Ha valakinek elege lett a drága és sokszor lassan megújuló szoftverekből, vagy pusztán a jogtisztaság útjára állna, de ezért nem szeretne fizetni, akkor itt vannak a megfelelő szoftverek.
Tovább a cikkhez >>>

A legjobb és a legviccesebb Google Maps oldalak
A legtöbben úgy gondoljuk, a Google Maps egy jópofa lehetőség, hogy műholdak segítségével kukkoljunk, esetleg egy óriási online térképről van szó. Ez azonban csak félig igaz.
Tovább a cikkhez >>>

Érje el kedvenc weboldalait, egy mozdulattal
Bár a Firefoxban létrehozhatunk könyvjelzőket, amelyeket akár az eszköztáron is elhelyezhetünk, az igazán gyors megoldás mégis a gyorsbillentyűk használata lehet.
Tovább a cikkhez >>>

Így telepítheti az ingyenes Windows 7 bétát az XP mellé
A Microsoft készülő operációs rendszerének bétáját rengetegen töltötték már le és valószínűleg még fogják is, január végéig. De mit is kezdhetünk a letöltött rendszerrel?
Tovább a cikkhez >>>

Ingyenes témák a Windows 7 bétához
Ha már elkezdett ismerkedni a következő Windowsszal, bizonyára tapasztalta, hogy a Microsoft elég kevéske témával ruházta fel a béta kiadás Aeróját. Úgy tűnik, erre ők is rájöttek, és pótolták a hiányosságot.
Tovább a cikkhez >>>

Jelszavak biztonságos tárolása és szinkronizálása Macen és iPhone-on
Ezúttal egy olyan programkettőst mutatunk, amelyek segítségével naprakész állapotban - és biztonságban - tarthatjuk jelszavainkat, PIN kódjainkat az asztali gépen, a notebookon és az iPhone-on egyaránt.
Tovább a cikkhez >>>

Lejár a bannerek kora?
Akárcsak nyomtatott megfelelőikről, a netes reklámokról is megoszlanak a vélemények, egyvalami mégis bizonyosnak látszik: széles és változatos felhasználói kör érhető el velük, főleg, ha készítőik óvakodnak a túlzott erőszakosságtól.
Tovább a cikkhez >>>

Új Gmail lehetőség: levélből dokumentum
Aki Gmail-t használ elektronikus levelezésre, annak egyetlen műveletre van csak szüksége, hogy az üzenetből Google Docs állományt készítsen. Ehhez csak be kell kapcsolni egy új Labs kiegészítőt.
Tovább a cikkhez >>>

Egy egészen különleges óra Windowsra
Számítógépünk órájára naponta többször is rápillantunk. Éppen ezért érdemes feldobni új színekkel és formákkal.
Tovább a cikkhez >>>

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!