szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A különböző minőségi és jogi kérdéseket igyekszik a YouTube megoldani...

A különböző minőségi és jogi kérdéseket igyekszik a YouTube megoldani azzal, hogy a Universal zenei kiadóval közösen egy olyan videó oldal indítását tervezik, ahol csak zenei tartalmak érhetők el. A Vevónak nevezett oldalon az összes zenei kiadó tartalma megtalálható majd. Az odalátogatók pedig a jó minőségű zenéért és videóért cserébe reklámokat kell megnézniük, vagy a különböző együttesek rajongói boltjai közül válogathatnak.

A YouTube új oldala az MTV-t készítené ki

Az oldal nem titkolt szándéka, hogy végleg padlóra küldje  a gyengélkedő zenei tévét, az MTV-t és online változatát. Az MTV néhány hónapja frissítette fel weboldalát, ám nem tette azt igazán a web 2.0-ás világhoz méltóan, csupán pár videót és reklámot tett fel a lapra.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!