szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Hogyan teremtik a bankok és az állam a pénzt?

Hogyan teremtik a bankok és az állam a pénzt? Nos, a pénz a semmiből keletkezik, ezért nincs is valós értéke – leszámítva, hogy csak újabb és újabb adósságokat teremt, rabszolgasorsba kényszerítve az embereket. Történik mindez a demokráciában és az állítólagos jólétben. Mi lesz velünk, ha a gazdasági rendszer összeomlik, és valóban összeomlóban van-e? Tényleg az internet a legnagyobb kincsünk?

Peter Joseph rendező, ingyenesen elérhető filmje alaposan fel fogja forgatni világképünket – minden, amit eddig gondoltunk a pénzről, és saját életünkről egy csapásra a feje tetejére fog állni, mire végzünk a majd két órás (ennek ellenére egyáltalán nem unalmas) filmmel. Hogy igaz-e amit Joseph állít, esetleg tele van túlzásokkal, azt mindenki döntse el maga, a film ettől függetlenül érdekes. Megtekinthető ezen a linken, de itt a Techline-on is megnézhető. Mindenki készítsen be üdítőt és harapnivalót, dőljünk hátra és klikkeljünk - hasznos és tanulságos két órát fogunk eltölteni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
techline.hu Tech

Film küldése e-mailben

A Windows XP eszközei között egy ügyes videoszerkesztő/filmkészítő program is...

Több tízezer diáknak kellene közlekedési alapvizsgát tennie a jövő héttől

Több tízezer diáknak kellene közlekedési alapvizsgát tennie a jövő héttől

Újabb egyetem indulhat el a modellváltás felé

Újabb egyetem indulhat el a modellváltás felé

Az abortusztörvény miatt támadták a lengyel kormányt az EP-ben

Az abortusztörvény miatt támadták a lengyel kormányt az EP-ben