szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A MotionX kétségtelenül az általuk készített GPS alkalmazással...

A MotionX kétségtelenül az általuk készített GPS alkalmazással véste fel magát az iPhone-os letöltések toplistáira (van belőle ingyenes változat is, érdemes kipróbálni, ha sokat kirándulunk, futunk, biciklizünk).
Ennek ellenére azért vannak még jópofa szoftvereik az Apple telefonjára. Az egyik ilyen a MotionX Dice, amelyet ingyen tölthetünk le az iTunes Store-ból.

Számtalan kocka közül választhatunk

A neve alapján talán nem meglepő, hogy egy kockadobálós alkalmazással van dolgunk. Kiváló eszköz például egy kockapóker partihoz, ha éppen nincs kéznél hat valódi kocka. Ám egyéb felhasználási lehetősége is van. Ha például éppen a totális döntésképtelenség lett úrrá rajtunk, rábízhatjuk a dolgot a szerencsére. Ehhez használhatjuk mondjuk a Yes/No feliratú kockákat. Sőt, ha éppen egy útkereszteződésben álldogálunk tanácstalanul, a kockák segítségével eldönthetjük azt is, hogy merre menjünk.

Majd a telefon dönt helyettünk

A gazdasági válsághoz illeszkednek a Hold/Sell/Buy feliratú kockák, de például aki hisz az ilyesmiben, megjósoltathatja, hogy a család következő gyermeke fiúként vagy lányként látja-e meg a napvilágot.  Dönthetünk a várható időjárásról is, bár itt azért elég nagy a rizikó, hogy nem jön be, de mindenki maga tudja, hogy a kockát tanácsára otthon hagyja-e az ernyőjét vagy sem. Mindenesetre a világban meglehetősen sokan bízzák virtuális vagy valódi kockákra a sorsukat, szóval afelől nyugodtak lehetünk, hogy nem mi leszünk az emberiség egyetlen kockázó és egyben kockáztató képviselője.

Ha nincs kéznél valódi dobókocka, itt a virtuális

A MotionX Dice grafikája abszolút nyerő, 31 táblastílus és 56 különböző kockaminta áll rendelkezésre (a kockák száma összesen hat lehet, de ha kevesebbre van szükségünk, félredobálhatjuk a felesleget a készletből, éppen ezért alkalmas a kockapókerre is a program).
A használta egyértelmű: vagy a Roll gombbal dobhatunk, vagy csak egyszerűen megrázzuk az iPhone-t.
Íme egy végletekig egyszerű, mégis szórakoztató és jó minőségű játék. Mi éppen most dobtunk, és az jött ki, hogy akinek iPhone-ja van, az feltétlenül töltse le... :)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
techline.hu Tech

Zenéljen iPhone-on!

Az iPhone multi-touch érintőképernyője igazán sokoldalúan használható fel.

Orbán és Erdogan barátja lehet nálunk a napenergia királya, de Mészárosra is jut fény

Orbán és Erdogan barátja lehet nálunk a napenergia királya, de Mészárosra is jut fény

Akkor is részeg volt, amikor elfogták a férfit, aki rágyújtotta a házat az idős párra

Akkor is részeg volt, amikor elfogták a férfit, aki rágyújtotta a házat az idős párra

Súlyos állapotú koronavírusos betegeknél nincs számottevő hatása a vérplazmakezelésnek

Súlyos állapotú koronavírusos betegeknél nincs számottevő hatása a vérplazmakezelésnek