szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Számtalan remek ingyenes alkalmazást találunk szerte az interneten, köztük olyanokat is, amelyeket telepítés nélkül, azonnal használhatunk. Íme egy hely, ahol összeválogatva érjük el ezeket.

A telepítés nélkül futtatható alkalmazások első nagy előnye, hogy viszonylag megkímélik a rendszerünket - írja a Techline. Nem szemetelik (annyira) tele a Registryt, és nem kell húznunk az időt a használatbavételük előtt még egy telepítő program futtatásával is. További előny, hogy ezeket az alkalmazásokat magunkkal vihetjük mondjuk egy USB memóriakulcson , s bárhol csatlakoztatjuk eszközünket egy windowsos géphez, a megszokott, megkedvelt alkalmazásainkat használhatjuk, közvetlenül.

Honnan tölthet le telepítés nélkül használható programokat, ingyen? Kattintson a Techline cikkére!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

Merevlemez helyett: hol tárolhatjuk anyagainkat ingyen online?

Persze mindenki ismeri (és használja) a data.hu-t vagy a Rapidshare-et – a piacon azonban ezeknél jóval több szolgáltatás található. A Techline megmutatja, hogy melyik ingyenes fel- és letöltési lehetőséget kínáló oldalakat érdemes használni.

hvg.hu Tech

A legjobb ingyenesen letölthető szoftverek III.

A sokoldalú, jól alkalmazható programok jellemzően rengeteg pénzbe kerülnek, azt azonban kevesen tudják, hogy számtalan, sok esetben a fizetős változatnál jobb képességű szoftvert találhatunk az interneten, ráadásul teljesen ingyen. Sorozatunk befejező részében további kiváló programokat ajánlunk olvasóink figyelmébe.

hvg.hu Tech

Honnan tölthetünk le látványos és ingyenes programokat?

A Techline listájában találhatunk szoftvert, amellyel az OS X Dockját építhetjük be a Windowsba, kenyelmesebbé tehetjük a Google Docs használatát, gyorsíthatjuk a fájlok letöltését az internetről és hangfájlokat konvertálunk.

hvg.hu Tech

Hol találjuk a legjobb ingyenes online alkalmazásokat?

Manapság már nem kunszt beleakadni egy-egy online alkalmazásba az interneten, lassan minden feladatra lesz megfelelő s olyan, amelyet telepítés nélkül, tetszőleges rendszeren, böngészőben használhatunk.

hvg.hu Tech

Honnan tölthetünk le teljes szoftvereket ingyen?

Ezúttal nem a legfrissebb ingyenes alkalmazásokat ajánlja a Techline, hanem néhány remek, régebbi, de nem idejétmúlt, ráadásul ingyen használható teljes verziós grafikai és webszerkesztő alkalmazást gyűjtött össze.

hvg.hu Tech

A legjobb ingyenes szolgáltatások levélszemét ellen

Az egyre növekvő mennyiségű levélszemét már elektronikus levelezésünk normális működését is veszélyezteti. A kéretlen levelek áradatát gyakran saját magunk indítjuk el. Ennek megakadályozására mutatunk be tucatnyi lehetőséget.

hvg.hu Tech

A legjobb ingyenesen letölthető szoftverek I.

A sokoldalú, jól alkalmazható programok jellemzően rengeteg pénzbe kerülnek, azt azonban kevesen tudják, hogy számtalan, sok esetben a fizetős változatnál jobb képességű szoftvert találhatunk az interneten, ráadásul teljesen ingyen. Háromrészes sorozatunk első részében tizenkét kategória legjobbjait ajánljuk.

hvg.hu Tech

A legjobb ingyenesen letölthető szoftverek II.

A sokoldalú, jól alkalmazható programok jellemzően rengeteg pénzbe kerülnek, azt azonban kevesen tudják, hogy számtalan, sok esetben a fizetős változatnál jobb képességű szoftvert találhatunk az interneten, ráadásul teljesen ingyen. Sorozatunk második részében újabb tizenkét kategória legjobbjaiból szemezgettünk.

272 újabb áldozata van a járványnak, 1209-en vannak lélegezgetőgépen

272 újabb áldozata van a járványnak, 1209-en vannak lélegezgetőgépen

Der Spiegel: A cseh kormányfő újabb ügynökváddal és a bukással néz szembe

Der Spiegel: A cseh kormányfő újabb ügynökváddal és a bukással néz szembe

Operatív törzs: házi diszkóra, kerti partira, zenekari próbára csapott le a rendőrség a hétvégén

Operatív törzs: házi diszkóra, kerti partira, zenekari próbára csapott le a rendőrség a hétvégén