szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

DelibarEgyszerű del.icio.

Delibar
Egyszerű del.icio.us kliens, amellyel kényelmesen elérhetjük az online tárolt könyvjelzőlistánkat.

iStat Menus
Gépünk működésének minden részletét megjeleníthetjük ezzel a kiegészítővel. Így például a belső alkatrészek hőmérsékletét, a ventilátorok pillanatnyi fordulatszámát, a hálózati adatforgalom mennyiségét és sebességét, a processzorok terhelését vagy a memória felhasználás.

Az iStat gépünk minden fontos információját meg tudja jeleníteni a menubar-on

SpaceControl
Ezzel a kijelzővel folyamatosan láthatjuk, mennyi szabad hely van még a merevlemezünkön, és beállíthatunk figyelmeztetést is, ha már nagyon kevés a tárterület, ami a gép lassulásához vezethet.

ClipMenu
A válógólap nyolc korábbi tartalmához férhetünk hozzá, és beilleszthetjük ezeket a dokumentumainkba. A vágólapon tárolt objektumok tetszőleges típusúak lehetnek, az egyszerű szövegtől a képekig.

DiggUpdate
Gyorsan és egyszerűen kaphatunk értesítést, ha egy minket érdeklő, új bejegyzés jelenik meg a Digg-en.

Check Off
A menubar-ból elérhető egyszerűen kezelhető emlékeztető lista.

BwanaDik
Ezzel a kiegészítővel a hálózati kapcsolatokat lehet szemmel tartani.

Eigenclock
A beépítettnél sokkal több beállítási lehetőséget kínáló óra és naptár.

FMenu
Tetszőleges konfigurálható Growl figyelmeztető, ha számunkra fontos esemény történik a Facebook-on.

Isolator
Ha egyszerre sok ablakkal dolgozunk, akkor ez a kiegészítő ideális megoldást jelent, hogy egyetlen dologra koncentráljunk. Alkalmazásával mindig csak az aktív ablakot fogjuk látni.

WeatherDock
A böngészőknél használt kiegészítőhöz hasonlóan kis ikonok mutatják a beállításoknak megfelelő városok pillanatnyi időjárását és az előrejelzést.

HimmelBar
A segítségével gyorsan és könnyen érhetjük el a gépünkön található alkalmazásokat. A használatával sok helyet megtakaríthatunk a dock-on.

ClipboardSharing
A vágólap tartalmát oszthatjuk meg más felhasználókkal. A megosztás a gépen lévő vagy a háózat más gépein bejelentkezett felhasználók között is működik.

PTH iTunes Notifier
Az iTunes lejátszó alapfunkcióit tudjuk a menubar-ról kezelni. Egyetlen egérkattintással lehet elindítani vagy szüneteltetni a lejátszást, és ugratni a számokat.

IPMenulet
Az aktuális külső IP címet mutatja.

URLWell
A böngészőből tudunk egyszerű egérmozdulattal legördülő URL listát létrehozni, ahonnan később meg is nyithatjuk az elmentett weboldalakat.
Még 16 ingyenes kiegészítőt találhatnak olvasóink itt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!