szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A korábban 29,9 dollárba  kerülő  Mac OS X program  nyílt...

A korábban 29,9 dollárba  kerülő  Mac OS X program  nyílt forráskódú lett, így mindezt most ingyenesen tehetjük meg.  A SweetFM a gépünkön található iTunes könyvtárat és a Last.fm zeneszámait is tudja kezelni. Kedvünkre válogathatunk ezek között, és a szokásos módon megjelölhetjük, ha valamelyik szám megtetszett. A beállítások között azt is megadhatjuk, hogy a zeneszámoknál próbálja megkeresni az Amazon.com adatbázisában a CD-hez tartozó borítót, és ha sikeres volt a keresés, akkor láthatjuk is a képet.
A SweetFM kezeléséhez  saját magunk definiálhatunk gyorsbillentyűket, de  az alapműveleteket (lejátszás, szünet, megállítás, következő dal) a Mac gépekhez tartozó távirányítóval is elvégezhetjük.

Ha megtetszik egy dal, egy kattintással rögzíthetjük

A program legérdekesebb szolgáltatása, hogy a Last.fm-ről lejátszott dalokat rögzíthetjük és tárolhatjuk saját iTunes könyvtárunkban. A Preferences között lehet megadni, hogy minden zeneszámot szeretnénk-e rögzíteni vagy csak azokat, amelyek tetszettek, azaz hallgatásukkor rákattintottunk a kis szív ikonra. A dalokkal együtt minden adatot, még a CD borító képet is tárolja a program, így később az iTunes-ból nemcsak meghallgathatjuk kedvenceinket, hanem a hozzájuk tartozó információkhoz is hozzáférhetünk.
A zeneszámok elmentéséről itt olvashat további fontos információkat.
A SweetFM ingyenesen letölthető erről a Google Code oldalról.  A fejlesztők weboldalát pedig itt találhatjuk.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!