szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az App Store-ban érhető el, méghozzá ingyen a Pizza Hut nevű alkalmazás, amely...

Az App Store-ban érhető el, méghozzá ingyen a Pizza Hut nevű alkalmazás, amely fölöttébb élvezetessé teszi a pizzarendelést. Kihasználva ugyanis az iPhone lehetőségeit, magunk állíthatjuk össze telefonunk képernyőjén, milyen pizzát is szeretnénk. Ha úgy gondoljuk, farkaséhesek vagyunk, és a legnagyobb méretű pizzára vágyunk, csak húzzuk szét az ujjainkkal a képernyőn lévő alapot. Ugyancsak egyszerű kézmozdulatokkal pakolhatjuk a tésztára mindazt, amit majdani pizzánkon látni szeretnénk (gombát, szalámit, paprikát, sajtot stb.). Persze ne legyünk telhetetlenek, mivel ha túl sok mindent pakolnánk virtuális pizzánkra, akkor az szétrobban, figyelmeztetve arra, nem biztos, hogy jól járnánk egy ilyen ízkotyvalékkal.

Hasonlóképpen rendelhetünk csirke szárnyat is magunknak, ekkor például a telefon ide-oda döntögetésével forgatjuk meg a választott szószban a húsdarabokat.
Ha mindent rendben találunk, máris elküldhetjük a rendelést. S hogy a várakozás percei alatt ne unatkozzunk, az alkalmazás tartalmazza a Pizza Hut Racer nevű játékot is, amelyben egy pizzaszállító autót kell a lehető legügyesebben célba jutatnunk.
A mellékelt YouTube videón megnézhetik, hogyan is készül a pizza az iPhone-on.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Emmi: Elrendelhető rendkívüli szünet, ha kevés diák jelenik meg az iskolában

Emmi: Elrendelhető rendkívüli szünet, ha kevés diák jelenik meg az iskolában

Az én hetem: Péterfy Gergely az oroszokkal kel és fekszik

Az én hetem: Péterfy Gergely az oroszokkal kel és fekszik

Már elektromos autót is gyártunk, megérkezett a Mercedes EQB

Már elektromos autót is gyártunk, megérkezett a Mercedes EQB