szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Rapidshare tökéletes megoldás azoknak, aki nagy fájlokat szeretnének megosztani másokkal.

A Rapidshare tökéletes megoldás azoknak, aki nagy fájlokat szeretnének megosztani másokkal. A feltöltött anyagok letöltését azonban két dolog teszi kényelmetlenné: az egyik, hogy a napi letöltési limit (a fájlok letöltése között meghatározott időnek kell eltelnie) és a limitált letöltési sebesség mindaddig komoly korlátot jelent, amíg nem fizetünk elő. Ám még ha elő is fizettünk, a fájlméret korlát miatt a feltöltött anyagok általában több darabban vannak elhelyezve, így egyenként kell azokat letöltögetni.

Kényelmesen tölthetünk le több fájlt is

A FreeRapidnak elsősorban azok látják hasznát, akik nem RapidShare-előfizetők. Ők a program segítségével automatizálhatják a fájlok letöltését, és bár a letöltések közötti időlimitet így is meg kell várni, ezzel már nem a felhasználónak kell foglalkoznia, a FreeRapid menedzseli helyette a letöltéseket. Gyorsabban persze csak akkor tudunk letölteni, ha előfizetünk a szolgáltatónál, de így ha lassú is marad, legalább kényelmes a dolog.
További kényelmi előny, hogy a program több linket is képes egyszerre fogadni a vágólapról, így akár együtt is kimásolhatjuk, mondjuk egy e-mailből vagy weblapról a felsorolt linkeket, és megkezdhetjük a letöltést.

Letölthető plug-inek

A FreeRapid a nevével ellentétben nem csak a RapidShare-es letöltéseket teszi kényelmesebbé. Rengeteg plug-in tölthető le hozzá a legkülönfélébb fájlmegosztó oldalakhoz, de még a YouTube-hoz is.
A program ingyenes, és mivel Java alapú, használható Windowson, Linuxon és Macen egyaránt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nyugtalanság, álmatlanság és depresszió gyötri a koronavíruson átesettek egy részét

Nyugtalanság, álmatlanság és depresszió gyötri a koronavíruson átesettek egy részét

Piros lap járhat a focistáknak, ha szándékosan leköhögik az ellenfelet

Piros lap járhat a focistáknak, ha szándékosan leköhögik az ellenfelet

A legnagyobbakkal is felveszi a versenyt Bécs új múzeuma

A legnagyobbakkal is felveszi a versenyt Bécs új múzeuma