szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Cáfolja a Facebook, hogy azt tervezi: fizetőssé teszi szolgáltatásait - írja a brit Telegraph.

A pletyka azután terjedt el, hogy valószínűleg hamis e-mailt küldött valaki a Facebook felhasználóinak. A Facebookon mindenesetre már két olyan csoport is alakult, amelyik arra gyanakszik, hogy mégis erre készül a cég. E két csoport tábora egyre gyarapszik, összesen 200 ezren csatlakozhattak hozzájuk.

A közösségi hálózat használati díja a brit lap által idézett pletykák szerint akár 15 font körül is alakulhat. Más híresztelések szerint Jerry Zuckerberg, a Facebook alapítója el akarja adni a céget, és az új tulajdonosok díjat követelnének a felhasználóktól.

A Facebook szóvivője mindezt kategorikusan cáfolta. "Semmilyen alapvető szolgáltatásunkat nem akarjuk fizetőssé tenni. A Facebook ingyenes mind a 350 millió felhasználó számára" - közölte a vállalat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!