szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A legjobb hordozható alkalmazáscsomagok, ingyen!

A legjobb hordozható alkalmazáscsomagok, ingyen!
Manapság viszonylag olcsón juthatunk 2-4 GB-os USB memóriakulcsokhoz, amelyeken a képek, dokumentumok mellett akár kedvenc alkalmazásainkat is magunkkal vihetjük.  Vagyis bárhová is kerülünk, ha van a közelünkben egy windowsos gép egy szabad USB porttal, jó esélyünk van, hogy kedvenc ingyenes szoftvereinkkel dolgozzunk, miközben ha kell (és az adott helyzetben éppen lehetséges), a gazdagép anyagait is elérjük.
Lássuk hát, milyen csomagok közül választhatunk!
Cikk és letöltés >>>

A legjobb asztali kiegészítők a Windows 7-hez
Hasonlóan a Vistához, a Windows 7-ben is használhatunk különféle mini alkalmazásokat, amelyekkel kéz közelbe helyezhetünk hasznos funkciókat.
A rendszerhez eleve kapunk néhány ilyen apró segédprogramot, ám a Microsoft oldalán akad még számtalan letölthető extra, szinte minden témakörben. A telepítésük egyszerű, csak letöltjük őket, majd duplán kattintunk a letöltött .gadget kiterjesztésű állományra, a többit pedig elintézi a rendszer.
Cikk és letöltés >>>

Extra kényelmi funkciók a Windows 7-hez, ingyen
Sokat fejlődött az Windows felülete a 7-es verzióban, de még mindig akadnak apró kiegészítők, amelyekkel kényelmesebbé tehetjük a mindennapi munkát. A Preme segítségével néhány jópofa extrához jutunk, ráadásul a meglévő Windows 7 funkciók használatát is kényelmesebbé tehetjük.
Cikk és letöltés >>>

Cserélje le a Windows fájlmásolóját egy gyorsabbal és jobbal!
Képeket másolunk digitális fényképezőgépünkről komputerünkre, MP3-as fájlokat viszünk át mobiltelefonunkra – a fájlok ide-oda helyezgetése az egyik leggyakoribb számítógépes ténykedés. Miért ne könnyítenénk rajta? Az Extreme Copy remek alternatívája a Windows fájlkezelőjének.
Cikk és letöltés >>>

Érje el villámgyorsan fontos mappáit, állományait
A Folder Menu egy apró, de nagyon hasznos kis segédprogram, amelynek a segítségével könnyedén elérhetjük a számunkra fontos mappákat, meghajtókat, programokat, dokumentumokat, az utoljára használt fájlokat. Sőt, lehetőségünk van néhány extra funkció azonnali elérésére is, így például egy mozdulattal megjeleníthetjük a rejtett állományokat vagy a rejtett kiterjesztéseket, így ez utóbbi rendszerfunkciókat nem kell mindig a beállítások között keresgélnünk, hanem egy kattintással ki- vagy bekapcsolhatjuk őket.
Cikk és letöltés >>>

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!