szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A dolog - érthetően - nagy felzúdulást keltett a felhasználók körében, hiszen az Apple telefonjára készülő iGo...

A dolog - érthetően - nagy felzúdulást keltett a felhasználók körében, hiszen az Apple telefonjára készülő iGo változatok közül a legtöbben azért választották a drágább, Europe verziót (amelyről korábban itt írtunk részletes tesztet), mert hivatalosan ebben található meg kicsiny országunk térképe is.

Nos, melyik országban vagyunk?

Nos, az 1.2-es frissítésben sajnos éppen Magyarország vált elérhetetlenné (a hivatalos indoklás szerint egy hibás hivatkozás miatt), aminek nyomán rengeteg fórumbejegyzés, Twitter csirip és persze iTunes komment született, nem éppen baráti stílusban.

Úton a segítség!

Persze valószínűleg a Nav N Go sem kifejezetten arra törekszik, hogy a lehető legnagyobb mértékben szúrjon ki vásárlóival, így nemrég hivatalosan is elnézést kértek a felhasználóktól,  s ígéretet tettek a gyors javításra is (1.2.1), amelynek megjelenése napokon belül várható (attól - is - függően, milyen sebességgel jut át az új verzió az App Store csapat ellenőrzésén).

Száz szónak is egy a vége: aki már letöltötte a hibás változatot és a korábbiról nem volt biztonsági mentése, az most néhány napot várhat a megoldásra, de legalább biztos lehet benne, hogy az úton van…
Aki még nem frissített, az most pár napig lehetőleg mellőzze is ezt a procedúrát, amíg az 1.2.1-es változat napvilágot lát.
A türelmetlenebbek feliratkozhatnak a Nav N Go oldalán a frissítésről szóló e-mailre.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!