szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Ahány mobiltelefon, annyiféle csengőhang, jelezve használója zenei ízlését, s így általában az életkorát is.

Ahány mobiltelefon, annyiféle csengőhang, jelezve használója zenei ízlését, s így általában az életkorát is. Régebben még fizetnünk kellett azért, ha valamelyik kedvencünket szerettük volna csengőhangként visszahallani, ma viszont csak úgy dúskálunk az ilyesfajta szolgáltatást ingyen kínáló oldalakba. Nemrégiben már mutattunk ilyesfajta oldalakat, most viszont egy újabb, ha lehet, még az előzőeknél is egyszerűbb megoldásra hívnánk fel a figyelmet.
A Tube2Tone oldalon, amint arra a neve is utal, Youtube videók zenéiből készíthetünk csengőhangot. Az igazán egyszerű felületen nincs is más dolgunk, mint beírni kedvenc számunk Youtube linkjét, majd a Search gombra kattinrva megvárni, hogy a rendszer megkeresse a klipet.

Csengőhang készítés pillanatok alatt

Ezután a Play video gombra kattintva indíthatjuk a lejátszást, majd ha a kedvenc részünkhöz értünk, nyomjuk meg a Record gombot, s megtörténik a választott rész felvétele, igaz, csak 40 másodpercig. Ezután a Create gombra kell kattintanunk, majd a licencfeltételek elfogadás után (I agree feliratra kattintás) a szolgáltatás dolgozni kezd, s pillanatokon belül megjelenik egy ablak, ahol kiválaszthatjuk, milyen formában van szükségünk a csengőhangra.

A számos lehetőség között mindenki talál kedvére valót

Szerepel itt iPhone-ra megfelelő formátum, MP3, WAV stb., amelyeket letölthetünk, de arról is rendelkezhetünk, hogy mindezeket e-mailben kapjuk meg. Még arra is lehetőség kínálkozik, hogy közösségi oldalakon osszuk meg a választott csengőhangot, illetve – hogy különféle hordozókon keresztül SMS-ben küldjük el telefonunkra a dallamot..

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Emmi: Lehet használni mobiltelefont a Covid-osztályokon

Emmi: Lehet használni mobiltelefont a Covid-osztályokon

Betiltották Franciaországban a tájszóláson gúnyolódást

Betiltották Franciaországban a tájszóláson gúnyolódást

Magyar kutatók utaznak Oroszországba vakcinákat vizsgálni

Magyar kutatók utaznak Oroszországba vakcinákat vizsgálni