szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Ha valaki sűrűn látogatja oldalainkat (és miért ne tenné?

Ha valaki sűrűn látogatja oldalainkat (és miért ne tenné?), az tudja, hogy jó pár olyan programot, szolgáltatást bemutattunk már, amelyek segítenek abban, hogy látványos bemutatót készítsünk digitális felvételeinkből, például itt és itt.
Most egy újabb oldal kipróbálását ajánljuk, amelynek legfőbb előnye, hogy hihetetlenül egyszerű a használata. Igaz, mindössze egyperces videó készíthető fotóinkból, de az éppen elég arra, hogy egyfajta hangulatot megmutassunk az érdeklődőknek, és azok ne unják el magukat, féynképeinket nézve.
A szolgáltatás a Flixtime oldalon található, és a használatához csupán egy ingyenes regisztrációra van szükség. Ha ez megtörtént, máris elkezdhetjük feltölteni azt a pár fotót a rendszerbe, amelyeket utána mutogatni szeretnénk (Add Photos, Videos).

A következő lépésben zenét választhatunk gyűjteményünkből (Add Music), szöveges slide-ot készíthetünk, illetve külön tölthetjük fel a „borítóra” szánt képet.
Nincs más hátra, mint megnyomni a Render Video gombot, majd megvárni a végeredményt, amit később, jelszavunk birtokában, bármikor elérhetünk, elmenthetünk stb.
Nem állítjuk, hogy a web legnagyszerűbb diashow-készítő szolgáltatását hozták össze a Flixtime oldal fejlesztői. Arra viszont, hogy zenés üdvözletet küldjünk valakinek, vagy csak pár képet mutassunk meg szórakoztató formában.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!