szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Bár részleteiben akár eddig is használhattuk az Idokep.

Bár részleteiben akár eddig is használhattuk az Idokep.hu online szolgáltatásait az Apple telefonjának Safari böngészőjében, mostantól sokkal kényelmesebben érhetjük el a legfontosabb funkciókat, ha letöltjük az Időkép saját iPhone-os alkalmazását.
A program felülete nem mondható különösebben szépnek (nálunk ez is szempont egy iPhone-os alkalmazás megítélésének esetében, de persze ízlések és pofonok…), viszont kétségtelenül kényelmesebbé teszi a 7 és 30 napos előrejelzés áttekintését, a térképek használatát (Időkép, Hőtérkép, Felhőkép és Széltérkép), miközben a telefon helymeghatározó (GPS) képességét is kihasználhatjuk.

A térképek nagyíthatók, a program mindig a megfelelő felbontású változatot tölti le. Használatához értelemszerűen online kapcsolat szükséges, ami persze az iPhone esetében nem jelent gondot.

Gyors és praktikusan használható kis alkalmazás! És mivel közeledik a nyár, bizonyára sokak életét könnyíti majd meg a kirándulások és a nyaralás tervezésekor.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Benzines, dízel-, hibrid- vagy elektromos autót? Előnyök, hátrányok

Benzines, dízel-, hibrid- vagy elektromos autót? Előnyök, hátrányok

Újabb halálos áldozatokkal járó vonatbaleset történt Egyiptomban

Újabb halálos áldozatokkal járó vonatbaleset történt Egyiptomban

A koronavírusról neveztek el egy legyet

A koronavírusról neveztek el egy legyet