szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az igazság az, hogy nem született hatalmas meglepetés, mondhatni papírforma szerinti eredményt kaptunk.

Az igazság az, hogy nem született hatalmas meglepetés, mondhatni papírforma szerinti eredményt kaptunk. Annyit azért hozzá kell tenni, hogy sok esetben nehéz egy mobil operációs rendszerre külön rendszerként gondolni, és fejben nem összekötni azt egy konkrét telefonnal, ami szintén befolyásolhatta az eredményt. Így ha mondjuk az Androidot csak gyengébb hardveren használhatnánk (amire sajnos van példa), akkor korántsem biztos, hogy az amúgy valóban rendkívül jól eltalált OS-re sokan szavaznának, ahogy azt is nehéz megmondani, mi lenne a megítélése az iPhone OS-nek, ha bármelyik gyártó szabadon használhatná, és nem kötődne ilyen mértékben az Apple-höz, illetve országonként egy meghatározott szolgáltatóhoz. Pedig a rendszerek a hardvertől függetlenül, adott lehetőségekkel rendelkeznek.

Szóval elég összetett volt a kérdés, ráadásul sikerült belehúznunk a nemrég debütált Windows Phone 7-est is, amelyről egyelőre még leginkább csak videókat lehet látni működés közben. Ám ezek alapján azért már szerencsére képet lehet alkotni a rendszerről. Természetesen vehetjük egybe is a két mobil Windows-változat szavazatait, de a sorrenden ez nem változtatna, az első három helyezett magabiztosan kapaszkodik az elért pozíciójába.
Lássuk a sorrendet!

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Túl az 1 000 000 000 letöltésen a legnépszerűbb fordítóalkalmazás

Túl az 1 000 000 000 letöltésen a legnépszerűbb fordítóalkalmazás

2700 dollárt fizettek ki egy iPhone-ért, amelyen elcsúszott a logó

2700 dollárt fizettek ki egy iPhone-ért, amelyen elcsúszott a logó

Etikai állásfoglalást kért Zacher Gábor nyilatkozatáról Kásler főtanácsadója

Etikai állásfoglalást kért Zacher Gábor nyilatkozatáról Kásler főtanácsadója