szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Manapság ugyan már egyszerűbb egy olcsó, USB-s külső merevlemezre készíteni backupot, és filmeket, zenéket is inkább...

Manapság ugyan már egyszerűbb egy olcsó, USB-s külső merevlemezre készíteni backupot, és filmeket, zenéket is inkább pendrájvon vagy valamilyen mobil lejátszón hurcol magával az ember, de azért a CD- és DVD még nem jutott teljesen a flopi sorsára. Ráadásul a Blu-ray is igyekszik megvetni a lábát, több-kevesebb sikerrel.
Bár a legtöbb meghajtóhoz kapunk valamilyen szoftvert, és a Windows is képes alapvető CD- és DVD-írási feladatok ellátására, ha igazán megbízható és sokoldalú alkalmazásra vágyunk, akkor vagy költenünk valamelyik kereskedelmi szoftverre, vagy ki kell választanunk a megfelelőt az ingyenes felhozatalból.
Most ez utóbbival kapcsolatban érdekelne minket olvasóink véleménye, vagyis arra lennénk kíváncsiak, ki, melyik ingyenes CD- és DVD-író szoftvert (némelyik Blu-ray írásra is alkalmas már amúgy) választaná.

Bizonyára sokaknak van kapásból valamilyen kedvence, reméljük, az is szerepel a felsoroltak között. Ha mégsem – a lista az általunk jónak tartott alkalmazásokból állt össze, de elképzelhető, hogy kimaradt valami –, akkor természetesen a kommenteknél is lehet szavazatot leadni, az adott program nevének beírásával.
Aki pedig nem ismerné még ezeket a szoftvereket, annak e cikk alatt belinkeltük mindegyikhez a letöltési lehetőséget, illetve ugyancsak a cikk végén a Kapcsolódó anyagok részben megtalálható pár alkalmazás korábbi leírása (némelyikből a cikkek készülte óta azért már van újabb verzió is).
Tessenek hát szavazni, hogy kiderüljön: melyik a legjobb ingyenes CD- és DVD-író szoftver?

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Űrkompszerű kisbuszt dob piacra Európában a Hyundai

Űrkompszerű kisbuszt dob piacra Európában a Hyundai

A Gazprom médiacége készít feldolgozást az Anna Kareninából a Netflixre

A Gazprom médiacége készít feldolgozást az Anna Kareninából a Netflixre

Biobenzinnel, de nagyon vad külsővel megy majd a Bentley versenyautója

Biobenzinnel, de nagyon vad külsővel megy majd a Bentley versenyautója