szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Valamennyi szerkentyű télen is használható, de nyáron mutatják meg, mit is tudnak valójában.

Kodak Playsport. Öt megapixeles fotók és HD videók, (1080p 30fps), 32GB-os SD kártya és persze HDMI port a TV-hez – mindez egy 150 dolláros kamerába zsúfolva. Ettől azonban még nem lesz belőle „nyári kamera”, van benne azonban két funkció, ami kiemeli a tömegből. Az egyik, hogy az EIS (Electronic Image Stabilization), ellentétben pár egyéb típussal, a Playsport-ban valóban jól működik: akár a szörfdeszka hátán állva is készíthetünk felvételeket vagy videókat, anélkül, hogy csak rázkódást és homályos képeket látnánk végeredményként.

A másik funkció pedig? Nos, a szerkentyű három méterig vízálló.

Kíváncsi a többi ketyerére is? Olvassa el a techline.hu cikkét!

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Tech

Hűsítő párakapuk az Állatkertben

Üzembe helyezték a párakapukat a Fővárosi Állat- és Növénykertben, és az állatok számára is gondoskodnak a megfelelő hűsölési lehetőségről.

hvg.hu Tech

Tippek vállalati honlapokhoz

A jó vállalati honlapra nincsen egyértelmű recept, aminek az a legfőbb oka, hogy mindenki mást ért „jó” alatt. Másféle tartalmakat szeretne látni a készülő oldalon a vezérigazgató, mást az értékesítő vagy a pr-es. Csakhogy a vállalati honlapnak nem (elsősorban) a vállalat elvárásai alapján kell elkészülnie, egyetlen szereplőre kell koncentrálni: a látogatóra.

MTI . Tudomány

Magyar tudóstalálkozó Kárpátalján

Az ukrajnai magyar tudósok együttműködéséről és a kárpátaljai magyar tudományosság integrációjának előmozdításáról tartottak egész napos konferenciát pénteken az Ungvárhoz közeli Antalócon a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) szervezésében.