szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Frissítette valós idejű keresőjét a Google.

A legfontosabb változás, hogy külön webcímet kapott. A http://google.com/realtime címen elérhető új felületen lehetőség van a földrajzi szűkítésre, valamint csak olyan tartalmak keresésre, melyek tartalmaznak képet.

Az új földrajzi szűrő segítségével mostantól olyan kereséseket is végezhetünk, amik eredményeképpen csak magyar nyelvű találatokat kapunk a Google keresőjétől. A szolgáltatás várhatóan a jövőben jelentősen gyorsulni fog, most még gyakori jelenség, hogy a Twitteren írtak csak félóra késéssel jelennek meg a Google találati listáján. További újdonság, hogy a találati listák alján megjelent a Google Figyelő linkje. A Google Figyelő e-mailben értesít minket a találati lista frissüléséről, így figyelemmel kísérhetjük a felhasználók Twitter- és Facebook-frissítéseit a minket érdeklő témákban.

Az új funkciókat folyamatosan élesítik a Google szerverein, de még sokak számára nem elérhető a fenti címen. Természetesen létezik olyan link amivel már számukra is elérhető az új felület:. 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Éjjel tört az idős asszonyra a fiatal rabló Jánoshalmán

Éjjel tört az idős asszonyra a fiatal rabló Jánoshalmán

Mégis jöhet a BMW M3 kombi

Mégis jöhet a BMW M3 kombi

9 év fogság után jött el két fehér delfin nagy napja: kiszabadult Little Grey és Little White

9 év fogság után jött el két fehér delfin nagy napja: kiszabadult Little Grey és Little White