szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Youtube HD TransferA Youtube HD Transfer kifejezetten a Youtube letöltéseket teszi kényelmessé, ráadásul anélkül, hogy...

Youtube HD Transfer
A Youtube HD Transfer kifejezetten a Youtube letöltéseket teszi kényelmessé, ráadásul anélkül, hogy meg kellene nyitnunk a böngészőt, és benne az eredeti Youtube oldalt.
Persze az is megoldás, hogy ha a Youtube-ot böngészgetve találunk egy izgalmas videót, amelyet eltennénk későbbi offline használatra, egyszerűen kimásoljuk annak linkjét, és megadjuk azt a programnak.
Letöltés >>>
Cikk a programról >>>

ePhotoShow
Az ePhotoShow tulajdonképpen egy látványos fotókeret, amelyet az Asztalon bárhol elhelyezhetünk, és „beletehetjük” kedvenc fotónkat, képünket. A keret stílusa cserélhető, a képet pedig méretben hozzáigazíthatjuk. A jobb egérgombbal kattintva a keretre közepére, elérhetjük az összes konfigurálási opciót. Szabályozhatjuk az átlátszóságot is, illetve azt is megszabhatjuk, elinduljon-e a program a Windows startjánál.
Letöltés >>>
Cikk a programról >>>

DesktopPerClock
A DesktopPerClock szintén nem egy túlbonyolított valami. Egy kedves kis asztali óráról van szó, amelynek jópofa kis figurákat „ültethetünk” a tetejére. Karácsonykor is jól jöhet a hangulat fokozásához, mert apró virtuális karácsonyfát is varázsolhatunk rá (bár ez azért még kicsit odébb van).
Letöltés >>>
Cikk a programról >>>

MuCommander
A muCommander egy nagyszerű Java-alapú fájlkezelő alkalmazás, amely azoknak készült, akiket annak idején magával ragadott a Norton Commander kettéosztott felülete. Körülbelül arra képes, mint jó nevű őse: fájlműveletek, FTP- és hálózatelérés, tömörített fájlok kezelése, gyors előnézet szövegekhez és képekhez. Ha zavar bennünket, hogy Java-alapú, vagy más funkciókra is vágyunk (fájldarabolás, MD5-ellenőrzés stb.) választhatjuk helyette a freeCommandert is.
Letöltés >>>
Cikk a programról >>>

Nemo Document
A Nemo Documents nem változtatja meg a számítógépünkön tárolt fájlok elrendezését, hanem az eredeti könyvtár szerkezetet megtartva egy, az Outlook vagy Google Calendarhoz hasonló formában jeleníti meg a dokumentumok neveit. A program az első elindításkor végignézi és indexeli a merevlemezt, és utána folyamatosan működik a háttérben. Így figyeli a fájlok változásait, és az utolsó módosításnak megfelelő helyre teszi a naptárjában.
Letöltés >>>
Cikk a programról >>>

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!