szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Szeretné felújítani, átépíteni a lakását? Vagy éppen új bútorokat vásárolna, de előtte jó lenne kipróbálni többféle elrendezést is? Egy ingyenes programmal mindent előre megtervezhet.

Ezúttal nem a legjobb, hanem a legjobb ingyenes lakberendező programról van szó, szóval csodát azért ne várjunk tőle. Cserébe viszont nagyon könnyen használható, látványos, gyors, és ami nem utolsó szempont, magyarul is tud, szóval a nyelvismeret hiánya sem lehet akadály a használatában. A program Windowson, Linuxon és OS X-en egyaránt futtatható, sőt adott esetben akár online is használhatjuk, telepítés nélkül.

Ha további részletekre is kíváncsi, erre a linkre kattintva elolvashatja a techline teljes cikkét.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

Tervezze meg lakását online!

Bár a gazdasági válság nem különösebben kedvez a lakáspiacnak, azért ha másképp nem is, gondolatban mindenki szívesen áttervezi az éppen meglévő lakását is. Ebben segít az alábbi, ingyenes megoldás.

Elhunyt Erdei Árpád, az Alkotmánybíróság volt tagja

Elhunyt Erdei Árpád, az Alkotmánybíróság volt tagja

Meghalt Szabó László, a Tévémaci megalkotója

Meghalt Szabó László, a Tévémaci megalkotója

Áder János a szegedi professzorról: Ha valóban az hangzott el, az minősíthetetlen

Áder János a szegedi professzorról: Ha valóban az hangzott el, az minősíthetetlen