szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Fantasztikus fotók a számítástechnika első 2000 évérőlA Mountain View-ban található számítógép-múzeum egy különleges...

Fantasztikus fotók a számítástechnika első 2000 évéről
A Mountain View-ban található számítógép-múzeum egy különleges kiállítással ünnepli legújabb kiállítótermének megnyitóját. Pillantsunk bele - milyenek is voltak a régi szupergépek?
Tovább a cikkhez >>>

Mi lassítja le valójában a Windowst?
Semmi! Az én rendszerem olyan jól konfigurált, hogy istenien működik minden körülmények között! – kiált fel a profi felhasználó lelkesen. Nos, eleinte talán így is van…
Tovább a cikkhez >>>

Nincs többé VLC! Mit használjunk akkor iPhone-on és iPaden?
Volt egyszer, nem is olyan régen egy VLC Media Player nevű alkalmazás iPhone-ra és iPadre. Aztán egy szép napon szegény VLC-t száműzték az App Store-birodalomból.
Tovább a cikkhez >>>

Pixable: Facebook-fotók látványos megjelenítése
A közösségi oldalakon nagyon gyakran fényképekkel osztják meg egymással élményeiket az ismerősök. Egy ingyenes Facebook-alkalmazással könnyen és elegánsan nézhetjük át barátaink fotóit.
Tovább a cikkhez >>>

Online videók egyszerű, ám sok funkciót tartogató lementése
Feltehetően ismerős helyzet: találunk egy remek Youtube-videót, amit később is szívesen megnéznénk. Íme, egy remek, pofonegyszerű, ám sokoldalú módszer.
Tovább a cikkhez >>>

Anti-közösségi oldal
A legújabb kutatások szerint legfeljebb 150 személlyel lehet érdemi kapcsolatot tartani a közösségi oldalakon. Talán innen jött az ötlet, hogy a legújabb 50 főben maximalizálja ismerőseink számát.
Tovább a cikkhez >>>

Egy különleges fájlmegosztó program
Szoktuk díjazni, ha egy program nemcsak tudás tekintetében sikerül jól, hanem egyszerűen használható és ízléses is. Nos, az alábbi apróságra mindhárom jellemző igaz!
Tovább a cikkhez >>>

Videojátékok jövője: konzolok vagy PC-k?
Tagadhatatlan, hogy megvolt a varázsuk a játéktermi gépeknek, a pixelhősöket felvonultató tévés konzoloknak, a C64-nek és a klasszikus játék PC-nek is, de az idejük lejárt. A felhasználók ma már élethűséget, 3D-t, összetett játékmenetet és első osztályú sztorit akarnak – és bármilyen meglepő is, még mindig a PC az egyik legalkalmasabb platform mindehhez.
Tovább a cikkhez >>>

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!