szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

WinX Bluray DVD iPad Ripper A WinX Bluray DVD iPad Ripper segítségével elsősorban az iPad, iPhone, iPod és Apple TV...

WinX Bluray DVD iPad Ripper
A WinX Bluray DVD iPad Ripper segítségével elsősorban az iPad, iPhone, iPod és Apple TV tulajdonosok alakíthatják át lemezen tárolt vagy vásárolt filmjeiket a hordozható készülékek számára.
Az eredetileg 45 dolláros programot most néhány napon keresztül teljesen ingyen tölthetjük le. A letöltés után az oldalon látható regisztrációs kulcsot használva aktiválhatjuk azt, hogy teljes verziós szoftverként használhassuk (csak a Windowsos verzió tölthető le ingyen!).
Cikk és letöltés >>>

Maestia
A tavalyi év végén, mintegy a semmiből bukkant elő a 2011-es év ígéretes, fantasy jellegű F2P játéka. Ismét egy jó példa arra, hogy ha valami ingyenes, attól még nem biztos, hogy gagyi is. A Maestia persze csak nekünk, európai játékosoknak ismeretlen, Koreában már régóta népszerű, hozzánk azonban csak most ért el. Éppen ezért az európai szerverek még egy picit „üresek”, cserébe viszont akivel találkozunk játék közben az garantáltan normális és  segítőkész lesz (itt nem divat a warcraftos „omg, u noob, stfu” stílus…).
Cikk és letöltés >>>

Okozo Desktop
Unalmas már az állandóan változatlan Windows háttérkép? Vagy folyamatosan cserélgetjük, de még így sem az igaz? Akkor lehet próbálkozni az alábbi, nagyon látványos és egyszerűen telepíthető animált háttérképekkel.
A program telepítése után az alapértelmezett - logós - háttér meglehetősen visszafogott, de ha ellátogatunk az okozo.com oldalra, onnan kategóriákra bontva tölthetünk le seregnyi jópofa animált háttérképet.
A Lights és a Waves kategóriában találhatók például kifejezetten kellemes, nyugtató látványt kínálnak, és nem zavarnak a munkában sem. Az Asztalon tárolt ikonok, programok, fájlok is áttekinthetők maradnak tőlük.
Cikk és letöltés >>>

PC Chrono
A PC Chrono nemcsak stoppert, hanem hagyományos, digitális órát és visszaszámláló funkciót is kapott. Az órában nincs semmi extra, működhet 12/24 órás formátumban, és mutatja a dátumot is.
A stopper sajnos nem mér részidőket, de cserébe bármikor szüneteltethető, majd folytatható a számlálás.
A legjobban kidolgozott rész a visszaszámláló, amelynél megadhatunk fix időpontot, vagy mérendő időmennyiséget is, és akár hangos figyelmeztetést is kérhetünk – angolul, kellemes női hangon – megadott időközönként, hogy hol tart éppen.
Cikk és letöltés >>>

Health Monitor
Akad, aki már kénytelen, és akad, aki megelőzési szempontból méri vérnyomását, koleszterinszintjét és egyéb egészségügyi adatait. Nem árt, ha tisztában vagyunk ezekkel, különösen, ha valamelyik értékkel esetleg gond is van.
A Health Monitor mérésre persze nem használható, a vérnyomásmérőt, vércukorszint-ellenőrző készüléket továbbra is kénytelenek leszünk beszerezni, viszont az adatok nyilvántartásában nagy segítségünkre lehet a program.
Cikk és letöltés >>>
 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Arizonában is hitelesítették Joe Biden győzelmét

Arizonában is hitelesítették Joe Biden győzelmét

Hogyan fog kinézni az oktatás 2030-ban?

Hogyan fog kinézni az oktatás 2030-ban?

Rengeteg új barlangrajzot fedeztek fel Amazóniában, 12 ezer évesnél régebbi is van köztük

Rengeteg új barlangrajzot fedeztek fel Amazóniában, 12 ezer évesnél régebbi is van köztük