szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A legújabb színfeldolgozó technológiát használó imageRUNNER ADVANCE C2030 és C2020 modellek tökéletesen megfelelnek a...

A legújabb színfeldolgozó technológiát használó imageRUNNER ADVANCE C2030 és C2020 modellek tökéletesen megfelelnek a kis- és közepes méretű munkacsoportok igényeinek. A 20, illetve 30 lap/perc nyomtatási sebességgel rendelkező eszközök számos lehetőséget és funkciót kínálnak a hálózati biztonság, a dolgozói termelékenység, és a költséghatékonyság javítására, valamint környezetvédelem területén.

 

Az egyszerűsített és teljes verziós modelleket a felhasználók merevlemezes vagy flash meghajtóval rendelkező változatban is elérhetik. A merevlemezes megoldás támogatja a díjnyertes imageRUNNER ADVANCE platform legtöbb funkcióját, a flash meghajtóval rendelkező változat pedig biztosítja a kis- és közepes méretű munkacsoportok színes nyomtatási feladataihoz szükséges alapvető imageRUNNER ADVANCE funkciókat.

A fejlett vezérlőnek, a színes TFT érintőképernyős felhasználói felületnek, valamint a továbbfejlesztett felépítésnek köszönhetően csökkenthetők az üzemeltetési költségek, és maximalizálható a működési idő. A merevlemezes változat teljes hozzáférést biztosít a felhasználók számára a nyomtatásvezérlést, és fejlett biztonsági felügyeletet végrehajtó uniFLOW v5 illesztőprogram legújabb verzióihoz.

Az imageRUNNER ADVANCE C2030 és C2020 modellek versenyképes áron tartalmazzák az egyesített nyomtatási, másolási és lapolvasási funkciókat, az egyetlen gombnyomással elvégezhető munkafolyamatokat, az USB multimédia-támogatást, a belső finisert, a 2000 lapos lapadagoló kapacitást, valamint a 64–220 g/m2 papírok kezelését tartalmazó hatékony szolgáltatáscsomagot.

Az eszközcentrikus megoldások segítségével – mint például a biztonsági és költségcsökkentési csomag, az USB nyomtatás és beolvasás, valamint az iW360 dokumentumkezelési csomag – a felhasználók kiváló minőségű dokumentumokat nyomtathatnak. Ez zökkenőmentes munkafolyamatokat, a dokumentumok tárolásának javítását, és hatékonyabb együttműködést eredményez.

„Az imageRUNNER ADVANCE platform lehetővé tette számunkra, hogy az elmúlt kilenc hónapban jelentősen megnöveljük multifunkciós eszközeink nyugat-európai piaci részesedését, mivel az ügyfeleink is tisztában vannak az eszközeink által nyújtott előnyökkel. A Canon modellek komoly értéket jelentenek a felhasználók számára, hiszen jobb minőségben, hatékonyabban és rugalmasan biztosítják az összes szükséges, fejlett szolgáltatást a hálózaton keresztül dolgozó irodák számára” – mondta Matthew Wrighton, a Canon Europe európai irodai és közepes kapacitású termékekért felelős marketingigazgatója.

Az új modellekre számos olyan, egyedi környezetvédelmi terméktulajdonság jellemző, mint például a legalacsonyabb teljes energiafogyasztás (TEC – Total Energy Consumption). Az automatikus kétoldalas nyomtatást alapfunkcióként kínáló imageRUNNER ADVANCE C2030 és C2020 készülékek bemelegedési és üzembeállási ideje is csökkent.

A uniFLOW vezérlőbe ágyazott nyomtatásvezérlő szolgáltatások, és a küldési (Universal Send Security) funkciók is javítják a biztonságot. A fokozott megbízhatóság, az e-Maintenance szolgáltatás, az ügyfelek igényeinek megfelelő beállítási lehetőségek, valamint a nyomatdíj alapú díjszámítási modell – amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók csak azért fizessenek, amit kinyomtatnak – további költségcsökkentést jelenthetnek a felhasználók számára.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A járványban az államé lett a Zuglói Filharmónia

A járványban az államé lett a Zuglói Filharmónia

Oltóközponttá alakítja irodái egy részét a Google

Oltóközponttá alakítja irodái egy részét a Google

Készülőben a MacBook Air prémiumkiadása

Készülőben a MacBook Air prémiumkiadása