szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Mail Attachment DownloaderA Mail Attachment Downloader tipikusan nem az a program, amire nap mint nap szükségünk lesz...

Mail Attachment Downloader
A Mail Attachment Downloader tipikusan nem az a program, amire nap mint nap szükségünk lesz (persze ezt felhasználója válogatja). Viszont áldani fogjuk a nevét, ha egyszer eljön az a pillanat, hogy bevetésre kerül.
A program nem egy újabb levelezőkliens, sőt valójában a leveleink olvasására szinte teljesen alkalmatlan. Arra azonban kiválóan használható, hogy a megadott e-mail fiókból egy mozdulattal letöltsük egy általunk meghatározott mappába az összes csatolmányt, amit valaha kaptunk.
Cikk és letöltés >>>

AllVideoDownloader
Ha gyakran előfordul velünk, hogy egy éppen nézett online videót szeretnénk letölteni és később, offline is megnézni az általunk preferált formátumban, akkor az alábbi kis program jó szolgálatot tehet.
Cikk és letöltés >>>

Facebook Desktop
A Facebook a közösségi oldalak királya, legalábbis manapság és legalábbis a trónfosztásig. Sokan szinte hírforrásnak használják, nem akarnak lemaradni a napi betevő Facebook-üzenetekről. Nekik készült a Facebook Desktop, amely több platformon is használható (Windows, Mac, Linux), és ingyenes.
A Facebook Desktop elég nagy zabagép, ami a memóriát illeti, cserébe viszont azonnal értesülhetünk minden beérkező Facebook-üzenetünkről, sőt egy kattintással írhatunk is üzenetet, anélkül, hogy ehhez megnyitnánk a böngészőben a Facebook-profilunkat.
Cikk és letöltés >>>

Gboost
Sokan szinte gyűjtik az ingyenes alkalmazásokat, ami nem is csoda, hiszen számtalan, a hétköznapi életben jól használható kis applikációba botlunk nap mint nap az interneten.
A dolog egyetlen hátránya, hogy minél több olyan programot telepítünk, amely a háttérben futtat folyamatokat, annál jobban fogy a memória, annál elfoglaltabb a processzor, vagyis annál jobban lassul a rendszer, s ez bizony nemcsak a játékoknak, de akár a nagyobb erőforrás-igényű szoftvereknek is gondot okozhat.
Viszont játék vagy egy komolyabb alkalmazás használata közben aligha van szükségünk az összes chat alkalmazásra, zenelejátszóra, segédprogramra, Windows 7 témára, így ezeket akár ki is „lőhetjük” a memóriából, már ha tudjuk, hogy pontosan melyek ezek.
A Gboost abban nyújthat segítséget, hogy átmenetileg, egyetlen gombnyomással megszabadulhassunk a felesleges terhektől.
A program valóban egy gombnyomással működik, de ha kell, van egy haladó mód, ahol kategóriánként meghatározhatjuk, hogy milyen alkalmazásokat, folyamatokat tiltson le.
Cikk és letöltés >>>

Zwei Stien
Ez az ingyenes editor az egyik legjobb a piacon. Sajnos nem mondható el róla, hogy különösebben barátságos felülete lenne, és a neten sem találhatunk hozzá túl sok segédanyagot. Szerencsére beépített kézikönyvvel érkezik, ezt mindenképpen érdemes átolvasni mielőtt nekiesünk a munkának.  Érdekessége, hogy bár ingyenes, csupa olyan funkcióval és jellemzővel rendelkezik, mint nagyon drága társai: nem lineáris, non-destruktív videoszerkesztés, akár 256 különböző hang- és képcsatorna egy időben, csatornánként akár 64 különböző effektussal. Valószínűleg a létező legjobb ingyenes videovágó szoftver. Sajnos nem egyszerű a kezelése, így jó sok türelemre lesz szükségünk. De azt is megtehetjük, hogy másik alternatíva után nézünk…
Cikk és letöltés >>>
 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Gulyás Gergely a Die Pressének: Nincsnek jogállami problémák, a Fidesz maradna a Néppártban

Gulyás Gergely a Die Pressének: Nincsnek jogállami problémák, a Fidesz maradna a Néppártban

Felgyújtotta magát egy férfi egy rendőrőrs előtt Belaruszban

Felgyújtotta magát egy férfi egy rendőrőrs előtt Belaruszban

Elkapták a szökött miskolci kengurut

Elkapták a szökött miskolci kengurut