szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Emlékeznek még azokra a szerencsésekre, akiknek a 80-as években volt „mobiljuk”?

Emlékeznek még azokra a szerencsésekre, akiknek a 80-as években volt „mobiljuk”? Irigyeltük őket az óriási, téglaszerű készülékért, ami – méret ide vagy oda – mégis csak a kommunikáció szabadságát hozta el számukra.

Most, 2011-ben az okostelefonok, köztük az iPhone a sláger. Az egyik angol cég, a Thumbs Up most olyan tokkal kísérletezik, amelybe becsúsztatható az iPhone, és máris olyan külleme lesz, mint az egykori mobiloknak. A tartó ára nem vészes (átszámítva körülbelül 4000 forintnak megfelelő összegbe kerül), bár hogy sok értelme lenne, az megkérdőjelezhető. A fejlesztő mégis látja az üzletet benne, hiszen úgy gondolja, sok iPhone-tulajdonos szeretne kitűnni a tömegből, és szó se rőla, ezzel a készülékkel ez tényleg lehetséges.

Ez tényleg egy iPhone

A tartó áprilistól kapható, iPhone3, 3GS és 4 egyaránt belehelyezhető.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!