szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A projekt kódneve „Titán”, és egy következő generációs online szerepjáték lesz.

 A projekt kódneve „Titán”, és egy következő generációs online szerepjáték lesz. Ennél többet sajnos nem tudni róla: a Blizzard kényesen ügyel arra, hogy lehetőleg semmilyen információ, kép vagy koncepció ne szivároghasson ki a játékból. Annyi biztos, hogy a következő „nagy durranás” már nem fantasy-alapokon nyugszik majd, hiszen ezt a területet szépen bekebelezte a WOW, és a cég nem is tervezi a játék megszüntetését, sőt további kiegészítők és fejlesztések várhatók a nagy öreghez is.

A napokban azonban – a nagy titoktartás ellenére is – kiszivárgott egy hivatalos (-nak tűnő…) megjelenési táblázat, (lásd kép) ahol jól látható, hogy a „Titán” megjelenése 2013-ra van datálva. A kiszivárgott infóra reagálva, Paul megjegyezte egy Gamasutra interjúban, hogy a „Titán” már játszható állapotban van, így a 2013-as megjelenés „lehetséges, de nem biztos”.

Többet nem volt hajlandó elárulni, csak annyit, hogy valószínűleg ez a valaha készült legjobb és legélvezetesebb Blizzard produktum (nocsak, nem a Diablo 3 az?), sőt Sams szerint: „már most látjuk, hogy a Titán ugyanolyan sikeres és hosszú életű lesz, mint a World Of Warcraft.”

Biztató előjelek, reméljük tényleg így van, és két év múlva egy új MMO királyt köszönhetünk. Ráférne már a piacra egy kis változás, a WOW egyeduralom kezd kicsit unalmas lenni már…
 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Koronavírus-díjat szednek a lengyel magánegészségügyben

Koronavírus-díjat szednek a lengyel magánegészségügyben

Rátámadt a pultosnőre, mert nem hagyták szundikálni a kocsmában

Rátámadt a pultosnőre, mert nem hagyták szundikálni a kocsmában

Meglehet Merkel utódja

Meglehet Merkel utódja