szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Magyarországon egyedülálló szolgáltatáshoz a zenei anyagokat a világ és Magyarország legnagyobb zenei kiadója, a...

A Magyarországon egyedülálló szolgáltatáshoz a zenei anyagokat a világ és Magyarország legnagyobb zenei kiadója, a Universal Music biztosítja, a technikai háttérről a Superbox Kft. gondoskodik. Már most több mint 300 ezer zeneszám hallgatható meg online, a jövőben pedig CD-megjelenés előtti számok is bekerülnek a Superboxba.

A nemzetközi piacokon már bizonyítottak a hasonló szolgáltatások, melyet most végre a magyar felhasználók is kipróbálhatnak: az online, streamelt (digitális adatfolyamként érkező) zenehallgatásnak köszönhetően sem hosszú letöltési idővel, sem pedig akadozással nem kell számolniuk.

A Superbox számos hasznos funkciót kínál a felhasználóknak: a tagok saját tracklistákat és toplistákat állíthatnak össze, emellett néhány kattintással megoszthatják kedvenceiket ismerőseikkel. A 300 ezer szám között album, zeneszám és előadó szerint is lehet keresni, de a kínálat ábécérendben is böngészhető. A szolgáltatás új kedvencek megismerését is segíti, a választott előadókhoz ugyanis hasonló stílusban játszó formációkat is ajánl a Superbox.
A felhasználók egyetlen előfizetéssel bárhol használhatják a Superboxot, az alkalmazást ugyanis több gépre is letölthetik.

A fejlesztők azokra is gondoltak, akik egyelőre csak kipróbálnák a szolgáltatást, számukra egy ingyenes változatot is elérhetővé tettek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ez a szuperritka kétmotoros Citroën Kacsa megér 50 millió forintot?

Ez a szuperritka kétmotoros Citroën Kacsa megér 50 millió forintot?

Beckenbauer: Csak Matthäusban bíztam, hogy felveszi a küzdelmet Diegóval

Beckenbauer: Csak Matthäusban bíztam, hogy felveszi a küzdelmet Diegóval

Prieger Zsolt: Operettországban a merész farkasból bármikor lehet engedelmes kutya

Prieger Zsolt: Operettországban a merész farkasból bármikor lehet engedelmes kutya