szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A 2012-es Norton termékek hatékonyabb védelmet kínálnak telepítéskor, ugyanis az új biztonsági technológia lehetővé...

 A 2012-es Norton termékek hatékonyabb védelmet kínálnak telepítéskor, ugyanis az új biztonsági technológia lehetővé teszi a kártékony alkalmazások kiszűrését, még a letöltések előtt. A két béta verzió a Symantec honlapjáról tölthetjük le
 
“Évek óta azon dolgozunk, hogy ügyfeleinknek a leghatékonyabb védelmet nyújtsuk a kiberbűnözés ellen, anélkül, hogy lelassítanánk számítógépeiket. Célunk, hogy a Norton 2012-es termékeivel tovább növeljük a teljesítményt és a felhasználók védelmét.” - mondta Gombás László, a Symantec magyarországi képviseletének szakértője.

A béta termékek új Insight 3.0 hírnév-alapú, biztonsági technológiája automatikusan azonosítja és blokkolja az új károkozó programokat.
A Download Insight megoldás minden egyes telepítés előtt ellenőrzi a programok, dokumentumok megbízhatóságát mielőtt futtatnák őket, továbbá figyelmezteti a felhasználókat, ha a program telepítése stabilitási problémákat okozhat. Ezenkívül a Download Insight további információkkal szolgál a letöltések előtt a program megbízhatóságáról, illetve a telepítés kockázatáról.

A Norton új termékei tartalmazzák a SONAR 4.0 viselkedésalapú védelmi technológiát, amely kiszűri a gyanús viselkedésű futó alkalmazásokat és ellehetetleníti a vírusok behatolását.

A Norton Internet Security és AntiVirus béta verziójának teljesítménye jelentős fejlődést mutat letöltési-idő, keresési idő és memória felhasználásban.
A Norton Internet Security béta tartalmazza a továbbfejlesztett, korszerű kezelőfelülettel rendelkező Norton Identity Safe eszközt. Az eszköz fejlett belépési és azonosítási technológiája lehetővé teszi, hogy a felhasználók a felhőkben is tárolhassák belépési adataikat, így bármely számítógépről be tudnak jelentkezni, ahol le van töltve a Norton 360 vagy a Norton Internet Security. Mindkét Norton termék esetében a felhasználóknak lehetőségük van, hogy a sávszélességüket megtartva Norton aktivitásaikat későbbre halasszák, ez különösen a korlátozott adatforgalommal rendelkező felhasználóknak lehet kedvező.

 

A 2012-es béta verziók új kezelőfelülettel rendelkeznek, amelyek gyors hozzáférést biztosítanak a Norton Kiberbűnözési Indexhez (CCI). A CCI szolgáltatás figyelmezteti a felhasználókat a mindennapi online veszélyekre, illetve információkkal szolgál a nap legveszélyesebb vírusairól, honlapjairól. Továbbá ez az ingyenesen elérhető eszköz hírekkel és szakértői javaslatokkal is szolgál, hogy hogyan őrizhetjük meg online biztonságukat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Meghátrált a Tempus, már nem kell a nyilatkozniuk a civileknek, hogy külföldről támogatottak-e

Meghátrált a Tempus, már nem kell a nyilatkozniuk a civileknek, hogy külföldről támogatottak-e

Koronavírus: meghalt 102 beteg és 2855 új fertőzöttet találtak

Koronavírus: meghalt 102 beteg és 2855 új fertőzöttet találtak

A Trabantok szülőhelyén készül a Seat első igazi villanyautója

A Trabantok szülőhelyén készül a Seat első igazi villanyautója