szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Sokkal jobban érdekel az, hogyan reagált a média a Blikk "szenzációs" információjára, arra, hogy a titokzatos amerikai...

Sokkal jobban érdekel az, hogyan reagált a média a Blikk "szenzációs" információjára, arra, hogy a titokzatos amerikai "Róbert bácsi" hamarosan "internetes hírportált" indít Magyarországon. Hát, ahogy ez nagyjából elvárható volt, szánalmasan. 15 úgynevezett online hírszolgáltató - én inkább visszhangládának nevezném őket (köztük T. Főbérlőm is) egyszerűen átvette, idézte a Blikk hírét.
Emberek, akad itt még valaki, aki elhiszi, hogy 1) egy amerikai (német, üzbég, hottentotta) üzletember 2011-ben "internetes hírportálba" akarja ölni felesleges pénzét, 2) éppen egy olyan korlátozott méretű piacon kívánja ezt megtenni, ahol még a jól bevezetett, erős pozícióval rendelkező játékosok is csak vért pisálva képesek talpon maradni (azért nem kell még gyűjtést rendezni a javukra!), ahol az Index szerepe olyan stabil és megdönthetetlen, mint a Szovjetunióé volt a Létező Szocializmus idején? (Egy online-Gorbira kellene lecserélni Uj Pétert, hogy bedőljön az Index?)

A cikk folytatása a HVG médiablogjában >>>

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Mennyire és hogyan volt vallásos Einstein?

Mennyire és hogyan volt vallásos Einstein?

Gyerekverziója is van már a Microsoft böngészőjének, még telepíteni sem kell

Gyerekverziója is van már a Microsoft böngészőjének, még telepíteni sem kell

Gyerekek személyes adatainak gyűjtéséért perelték be a TikTokot

Gyerekek személyes adatainak gyűjtéséért perelték be a TikTokot