szerző:
techline.hu

Az idei év egyik E3-as sajtótájékoztatója, a GAMECHANGERS: EA 2011 Preview olyan nagy sikerű EA címekről számol majd...

Az idei év egyik E3-as sajtótájékoztatója, a GAMECHANGERS: EA 2011 Preview olyan nagy sikerű EA címekről számol majd be, mint a Battlefield 3, Need for Speed The Run, Madden NFL 12, FIFA 12, SSX és a Mass Effect 3, továbbá az új, várva-várt online szerepjáték (MMOG), a Star Wars: The Old Republic. A sajtótájékoztatón hírek és bejelentések hallhatóak az új játékokról és digitális/online kezdeményezésekről is. A sajtótájékoztató teljes egészében exkluzívan megtekinthető lesz a SPIKE TV-n (ma este 21:30-tól) vagy az alábbi linken.

Az EA standján bemutatott játékok a következők:

Battlefield 3
A Battlefield 3 a Frostbite 2 játékmotornak köszönhetően forradalmi fejlődést jelent konzolon és PC-n egyaránt a karakter animáció, látvány leképezés, hangeffektek és pusztítható környezeti elemek terén. A Frostbite 2 motorral szinte tapinthatóvá váló harcmezőn a szóló és többszereplős játékmódokban egyaránt.
 • Platformok: PlayStation 3, Xbox 360 és PC
 • Megjelenés: 2011 ősz
 • ESRB besorolás: “RP” – besorolás alatt

FIFA 12 – Konzolon
Az egyik legjobb sportjáték a forradalmi Player Impact Engine, azaz új játékos ütközésmodell segítségével teremti újra a műfaj alapjait, ahol a fizikai interakciók ugyanúgy jelennek meg a pályán, mint a valóságban. A további játékmenet fejlesztések még valósághűbb, mélyebben átélhető futball élményt jelentenek az idei FIFA 12-ben. A precíziós labdavezetés pontosabb labdakezelést tesz lehetővé szűk helyeken, átgondoltabb támadásokat, jobban uralható játéktempót eredményezve. A támadás fejlesztéseit ellensúlyozzák a védelem számára készített újítások, melynek legfontosabb új eleme a taktikai védekezés. Ez alapjaiban változtatja meg a védelem felépítését, egyenlő hangsúlyt fektetve a helyezkedésre, passzok elfogására és labdaszerzésre. 
 • Platformok: Xbox 360 és PlayStation 3
 • Megjelenés: 2011 ősz
 • ESRB besorolás: “RP” – besorolás alatt

FIFA 12 – Kézi konzolon
A FIFA 12 a leggazdagabb, legautentikusabb 3D futball élmény Nintendo 3DS platformon. A játékos nézetéből kiválasztható a cél az alsó képernyőn, majd hajszálpontosan helyezhető el a lövés. A játékosok valós szupersztár bőrében vagy saját magukat a játékba importálva egyaránt élvezhetik az új 3D Street Soccer Mode-ot, az első 3D utcai focit.
 • Platform: Nintendo 3DS
 • Megjelenés: 2011 ősz
 • ESRB besorolás: “RP” – besorolás alatt

FIFA Superstars
A FIFA Superstars ingyenesen elérhető közösségi játék, ahol a játékosok a világ legjobb játékosaiból álló csapatot hozhatnak létre és menedzselhetnek, versenyre hívva Facebook barátaikat. Jelenleg ez a Facebook legnépszerűbb sportjátéka, átlagosan több mint havi 3 millió felhasználóval. A FIFA Superstars  az EA SPORTS kiterjedt futball licenszeit használva 30 valós ligát, 500 csapatot és 15000 játékost tartalmaz. A rajongók fantasy ligákat is alkothatnak játékos átigazolásokkal, egymás elleni mérkőzésekkel, bajnoksági részvétellel, esetleg szélesebb körben kereshetnek kihívást a különböző ranglétrák használatával.
 • Platform: Facebook
 • Megjelenés: Már elérhető: apps.facebook.com/fifasuperstars
 • ESRB besorolás:: Nincs

Need for Speed The Run
A Need for Speed The Run lélegzetelállítóan izgalmas, veszedelmekkel teli futamra invitálja a játékosokat a Golden Gate-tól az Empire State-ig! A sűrű városi forgalomban, jeges aszfaltú hegyi hágókon és égre törő sziklafalak közt is csúcssebességgel robogó mezőny tagjainak mindegyike az életét kockáztatja a győzelemért.
 • Platformok: Xbox 360, PlayStation 3, Wii, Nintendo 3DS és PC
 • Megjelenés: 2011. november 15
 • ESRB Rating: „RP” (folyamatban)

The Sims 3 Nemzedékek
A The Sims 3 Nemzedékek új élmények és élettapasztalatok sorozatát ígéri minden korosztálynak! A játékosok számos új módon fejezhetik ki kreativitásukat. 
• Platformok – PC, Mac
 • Megjelenés dátuma: – 2011. június 2.
 • ESRB besorolás – „T” (Tizenéveseknek)

The Sims 3 Házi kedvenc
A The Sims 3 Házi kedvenc idén ősszel jelenik meg Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo 3DS és PC/Mac platformra. A The Sims 3 Házi kedvenc lehetővé teszi, hogy mindenki a saját kedve és stílusa szerint alakítsa a játékélményt: a játékosok eldönthetik, hogy a játék kreatív oldalát előtérbe helyezve összeillő háziállat-gazdi párosokat terveznek, a játékbeli célok megvalósításával jutalmakat gyűjtenek, kísérletező kedvüknek teret engedve a feje tetejére állítják a simek életét, vagy mesemondóként lebilincselő történeteket mesélnek el és osztanak meg a barátaikkal. Ráadásul – a sorozat történetében egyedülálló módon – immár az állatok felett is teljes irányítást élvezhetnek, és egyedi személyiséggel ruházhatják fel őket.  
• Platformok – Xbox360, PS3, Nintendo 3DS, PC/Mac
 • Megjelenés dátuma – 2011 ősze
 • ESRB besorolás – „RP” (Besorolás függőben)

The Sims Medieval - iOS
Középkori fantáziáid a The Sims jóvoltából most mobiltelefonon is életre kelhetnek, hogy útközben se kelljen elszakadnod a játéktól! A The Sims Medieval a középkorba repíti vissza a The Sims sorozatot – az iPhone és iPod touch változatok vadonatúj funkciók sokaságát, megújult grafikát és vadonatúj játékmenetet kínálnak. A játékosok a sorozat történetében először hősöket teremthetnek, kalandozni küldhetik őket, és harcba szállhatnak országuk ellenségeivel, miközben kalandokban, romantikában, valamint drámai és mulatságos helyzetekben bővelkedő középkori történeteket mesélnek el.
 • Platform – iPhone
 • Megjelenés dátuma – 2011. augusztus
 • ESRB besorolás – nincs

Star Wars: The Old Republic
A Star Wars: The Old Republic történetalapú MMO a stílus elismert szakértői, a BioWare és a LucasArts műhelyéből. A játék új színt visz az MMO műfajába azzal, hogy a szokásos tartalmak – harc, a felfedezés és a karakterfejlesztés – mellett a történetre is komoly gondot fordít. A Star Wars: The Old Republic vérbeli MMO, mely az összes hagyományos jellemzőt – az egymás elleni harcot, a tárgykészítést és -cserét, illetve a kapcsolatépítést – felvonultatja. 3600 évvel Darth Vader felemelkedése előtt, a galaxist megosztó hidegháború idején játszódik; a fogyasztó állhat a Galaktikus Köztársaság vagy a Sith Birodalom oldalára, és nyolc hagyományos Star Wars karakter – Jedi lovag, fejvadász, csempész, Sith harcos, stb. – közül választhatja ki a leginkább kedvére valót. Minden játékos személyes története az általa hozott döntéseknek megfelelően alakul, így mindenki számára adott a lehetőség, hogy saját Star Wars sztorijának hősévé váljon. Utazásai során ki-ki számos kísérő karakterbe botlik, akik – döntései függvényében – hű társai, segítői vagy épp árulói lesznek. Közös kalandjaik során bebarangolhatják a Star Wars: The Old Republic lenyűgözően eleven galaxisának világait, hősi csatákat vívhatnak, és megtapasztalhatják a hamisítatlan Star Wars hangulatot árasztó harcrendszer izgalmait.
 • Platform: PC
 • Megjelenés: nincs kitűzve
 • ESRB besorolás: „RP” (folyamatban)

Mass Effect 3
A BioWare díjnyertes fejlesztőgárdájának jövő évi újdonsága a Mass Effect 3, a nagysikerű és epikus akció-szerepjáték befejező része. Kezdetét vette a galaxisért vívott háború. A kaszásoknak nevezett ősi, idegen faj megindította támadását, és elpusztít mindent, ami az útjába kerül! A Földet megszállták, a galaxis civilizációja végveszélyben forog, és te vagy az egyetlen, aki megmentheti. Ha kudarcot vallasz, az emberiségre kihalás vár. 
 • Platformok: PlayStation 3, Xbox 360 és PC
 • Megjelenés: 2012 első negyedéve
 • ESRB besorolás: „RP” (folyamatban)

NHL 12
Az EA SPORTS NHL 12 játékban te lehetsz a sportág következő legendája. Válj szupersztárrá az újragondolt Be a Pro módban, éld át karriered legendás pillanatait, döntsd halomra a rekordokat és biztosítsd helyedet az NHL történelmében! Ízleld meg az igazi hoki izgalmait az NHL 12 Full Contact fizikai motorja jóvoltából egy minden eddiginél valószerűbb világban, ahol törik a plexi, repülnek a sisakok, a játékosok pedig a palánkon is átbuknak egy erősebb bodicsektől.
 • Platformok: Xbox 360 és PlayStation 3
 • Megjelenés: 2011. szeptember
 • ESRB besorolás: „RP” (folyamatban)

EA SPORTS PGA TOUR Golf Challenge
Az EA SPORTS PGA TOUR Golf Challenge ingyenesen játszható közösségi játék, amely valós idejű 3D golf élményt nyújt a Facebook felhasználóinak. Az első 3D játék a maga nemében, ahol a játékosok barátaikkal versenyezhetnek olyan valós hivatalos pályákon, mint a TPC Sawgrass, a Pebble Beach Golf Links, St. Andrews és mások.  • Platform: Facebook
 • Megjelenés: Már elérhető: apps.facebook.com/pgatourgolfchallenge
 • ESRB besorolás: Nincs

Kingdoms of Amalur: Reckoning
A Kingdoms of Amalur: Reckoning a rajongók régi álmát testesíti meg, egy nyílt világú akció-szerepjáték képében. Fejlesztője a háromszoros World Series bajnok Curt Schilling 38 Studio-ja és a Big Huge Games; a Reckoning Amaluron játszódik, egy klasszikus, gazdag fantasy világban, melynek 10000 éves történetét a 22-szeres New York Times best seller író, R.A. Salvatore alkotta meg. A játék élő, lélegző birodalmakba vezet, a nyílt világot mágia itatja át, felfedezni és leküzdeni váró veszedelmek szegélyezik hősünk útját, amint a gazdag történetszövésű cselekmény megelevenedik Todd McFarlane, a Spawn látványtervezőjének munkájaként. A játék tervezője a nyílt világok apostola, Ken Rolston, az Elder Scrolls III: Morrowind és az Elder Scrolls IV: Oblivion atyja – legújabb munkájában, a Reckoningban a játékosokat egy hatalmas világ végtelen lehetőségei várják. A projekt három vezéralakja és az őket támogató tapasztalt fejlesztőcsapat olyan játékot alkot, amely örökre megváltoztathatja az RPG műfaját.
 • Platformok: Xbox 360, PlayStation 3 és PC
 • Megjelenés: 2012
 • ESRB besorolás: “RP” – besorolás alatt

Madden NFL 12
A Madden NFL 12, a közismert termékcsalád szép hagyományának folytatója, idén közelebb viszi a rajongókat az NFL-hez, mint bármikor azelőtt. A Madden NFL 12 a pályán zajló játékot és a játékmenet egészét átalakítva hat főbb területet forradalmasít: a játékmenetet és az eredménylistát; a grafikai prezentációt; a Franchise és Superstar módot; a játékosok dinamikus kezelését; a Madden Ultimate Teamet és az online közösségeket. Akár a kanapén, akár a hálózatban küzdesz vetélytársaiddal; akár a Super Bowl megszerzéséért nyomulsz Franchise módban, akár álomcsapatot építesz Madden Ultimate Team módban, a Madden NFL 12 hamisítatlan NFL hangulatot áraszt, és a termékcsalád hagyományainak méltó folytatójaként minden ízében valódi játékélményt kínál! 
 • Platformok: Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation2, PSP
 • Megjelenés: 2011. augusztus 30
 • ESRB besorolás: „E” (bármely korosztálynak)

Madden NFL Football – Kézikonzolra
A Nintendo 3DS platformra készült Madden NFL Football korábban nem tapasztalt valószerűséggel, 3D grafikával kelti életre az NFL csapatait. A játék a hagyományos 11 11 elleni felállásban éppoly valószerű, mint az ötfős csapatokkal játszható gyors módban. Akár Madden NFL újonc vagy, akár dörzsölt profi, a három nehézségi szint valamelyikén megtalálod a számításodat! Használd ki a Nintendo 3DS érintőképernyőjében rejlő lehetőségeket, és irányítsd a játékot egy-egy ujjmozdulattal! A mindenki számára élvezetes 3D futballélményt kínáló Madden NFL Football az eszményi útitárs a labdarúgás szerelmesei számára!
 • Platform: Nintendo 3DS
 • Megjelenés: már kapható
 • ESRB besorolás: „E” (bármely korosztálynak)

Madden NFL Superstars
A Madden NFL Superstars ingyenes szociális hálózati játék az NFL futball milliós rajongótábora számára. Használóinak hamisítatlan NFL élményben lehet részük, miközben létrehozzák és pályára küldik álmaik profi futballistákból verbuvált csapatát a Facebookon barátaik vagy alkalmi Facebook-ismerőseik ellen! Season módban a játékosok egy folyamatosan frissülő ranglista alapján egyre nagyobb kihívást jelentő ellenfelekkel mérkőzhetnek meg a bajnoki címért. Az NFL Pro League módban a játékosok Madden NFL Superstars csapatai a létező legnagyobb kihívással néznek szembe a valódi idény legjobb NFL csapatainak képében. A Scrimmage módban a játékosok különleges rangadókon mérhetik össze erejüket a Facebookon barátaikkal vagy alkalmi ismerőseikkel.
 • Platform: Facebook
 • Megjelenés: már kapható: apps.facebook.com/maddennflsuperstars
 • ESRB besorolás: nincs

Madden NFL 12 – iOS
Az App Store első számú futballjátéka valósághű NFL élményt nyújt mobilkészüléken is. Vidd magaddal a focit a 32 NFL csapat majd’ kétezer labdarúgójával és az exkluzív, csak mobilon elérhető játékmódokkal együtt! Az idei Madden NFL 12 magasabb szintre emeli a játékélményt az új vezérlőkiosztások és kameraszögek segítségével, melyek a valaha látott legvalószerűbb Madden NFL élményt biztosítják mobilodon!
 • Platformok: iPhone, iPod touch és iPad
 • Megjelenés: 2011. augusztus 20
 • ESRB besorolás: nincs

NCAA Football 12
Az NCAA Football 12 egy középiskolás sportoló karrierjét követi nyomon korábban nem tapasztalt mélységben és életszerűséggel. Tapasztald meg a versengés és a szombati mérkőzésnap összes izgalmát; kísérd végig a játékost a középiskolai szupersztárból egyetemi futballcsillaggá, majd vezetőedzővé válás rögös útján Road to Glory és Dynasty módokban! A továbbfejlesztett játékbeli prezentáció, az új hagyományok és a vadonatúj ütközési modell gondoskodnak róla, hogy nemzeti bajnokságba való berobbanásod az NCAA Football 12-ben csakugyan ütős legyen!
 • Platformok: Xbox 360, PlayStation 3
 • Megjelenés: 2011. július 12.
 • ESRB besorolás: „E” (bármely korosztálynak)

SSX
Az SSX előző nemzedék egyik legsikeresebb arcade-játékának újragondolt változata: lélegzetelállító, fizikai törvényekre fittyet hányó mutatványok sora az első pillanattól az utolsóig! A játékosok az SSX Tricky és az SSX 3 legnépszerűbb karaktereinek bőrébe bújva versenghetnek egymással és a túlélésért a világ leghíresebb hegyi pályáin. A NASA topográfiai adatbázisának felhasználásával generált pályákon zajló SSX minden kanyarja azzal a céllal készült, hogy napjaink konzoljainak grafikai színvonalán idézze meg a videojátékipar egyik legkedveltebb sorozatának hangulatát. 
 • Platformok: Xbox 360, PlayStation 3
 • Megjelenés: 2012 január
 • ESRB besorolás: „RP” (folyamatban)

World Series Superstars
A World Series Superstars ingyenes szociális hálózati baseball-játék a Facebookra a MLB Advanced Media és a MLB Players Association engedélyével. A felhasználók virtuális menedzserként élhetik át a csapatszervezés, a stadionépítés és a népszerűségért folytatott küzdelem  összes izgalmát. Turnéra indulhatnak sztárcsapatukkal, és valós idejű, interaktív szimulációkban – bemutató mérkőzéseken vagy bajnoki szériákban – mérhetik össze erejüket barátaik álomcsapataival. Az utóbbi Major League módjában mind a 30 MLB csapat szerepel, és akár a World Series is elérhető.
 • Platform: Facebook
 • Megjelenés: már kapható: apps.facebook.com/worldseriesuperstars
 • ESRB besorolás: nincs

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.
Halálos baleset Balkányban

Halálos baleset Balkányban

Tollas szárnnyal repül a különleges robotgalamb – videó

Tollas szárnnyal repül a különleges robotgalamb – videó

Világháborús bombát találtak Szolnokon

Világháborús bombát találtak Szolnokon

Videó: így örülnek az ausztrál állatok az esőnek

Videó: így örülnek az ausztrál állatok az esőnek

Yamaha: Ne bújjanak a hangszerládákba

Yamaha: Ne bújjanak a hangszerládákba

Az Emmi ígéri: a fogászatok idén is megkapják az ígért támogatást

Az Emmi ígéri: a fogászatok idén is megkapják az ígért támogatást