szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A gépben található matt kijelző kiváló képminőséget és olvashatóságot eredményez még szabadtéren, erős napsütésben is.

A gépben található matt kijelző kiváló képminőséget és olvashatóságot eredményez még szabadtéren, erős napsütésben is. Az akkumulátor a Samsung ígérete szerint akár 6 órán keresztül is működésben tartja a készüléket. Ez persze jelentősen változhat, hiszen nem mindegy, hogy filmet nézünk, és közben játszunk, vagy csak egy Excel táblát babrálunk órákon keresztül…

Az apró notebookban Intel® Core™ i3 processzor található, a hozzávaló rendszer természetesen Windows 7. Szintén megkapjuk a Samsung gépek kedvelői által már jól ismert "Samsung Fast Start" nevű gyorsindító technológiát.

A Series 3 350U2B ultrahordozhatóságának titka a képernyő különlegesen vékony kerete, amely a kategóriájában megszokottnál kisebbé és könnyebbé teszi a készüléket, miközben a megfelelő méretű kijelzőről sem kell lemondania a felhasználónak.
A notebook négy az egyben kártyaolvasóval, Bluetooth V3.0 High Speed csatlakozóval, valamint egy sor USB-és HDMI-porttal lett felszerelve, így a zenék, képek, videók és egyéb fájlok bármilyen modern készülékről gyorsan megoszthatók.

 A Samsung Series 3 350U2B notebook hazánkban augusztus közepétől lesz majd kapható. Ajánlott bruttó végfelhasználói ára 169 900 Ft, ami nem is olyan vészes, hiszen valóban szuper-hordozható, ám mégis erős gépet kapunk a pénzünkért.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kásler: komplexen védekezik Magyarország a koronavírus ellen

Kásler: komplexen védekezik Magyarország a koronavírus ellen

Keanu Reeves levágta a haját a Mátrix 4-re

Keanu Reeves levágta a haját a Mátrix 4-re

Egy négy hónapos csecsemő is elhunyt koronavírusban Romániában

Egy négy hónapos csecsemő is elhunyt koronavírusban Romániában