szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A szoftverek AK47-ese, az orosz médialejátszóWinamp vagy iTunes?

A szoftverek AK47-ese, az orosz médialejátszó
Winamp vagy iTunes? A médialejátszók tekintetében általában ezzel a két szoftverrel találkozhatunk barátaink és kollégáink gépén. Mi lehet ennek az oka? Valóban ez a két, népszerű lejátszó lenne a két létező legjobb? Nos, ez elég szubjektív, de valószínűleg nem erről van szó.
Tovább a teljes cikkhez >>>

Könnyűsúlyú böngészők, ingyen
Böngészők? Miféle böngészők? Hiszen ott a Chrome, a Firefox, az Opera és a Safari, illetve az IE. Ezeken kívül nincs más. Nincs más? Természetesen van más, nem is kevés. Igaz, nem annyira komplex és bonyolult böngészők, nem rendelkeznek kiegészítők ezreivel és extra szolgáltatásokkal. A böngészőkínálat másik oldalán a „nagymenők mellett”, a könnyűsúlyú versenyzők állnak.
Tovább a teljes cikkhez >>>

Hamis vírusriasztások. Mikor aggódjunk?
Szinte minden kultúrkörben és minden nyelven ismeretes a történet a fiúról, aki „farkast kiáltott”… Többször egymás után. Farkas persze soha nem volt, egészen az utolsó esetig, a valós veszélyig: de akkor már senki nem hitt a híres anekdóta főhősének. Ha tehát minden apróságra azonnal ugrunk, akkor fennáll a veszély, hogy „farkast kiáltottunk”. Furcsa módon azonban ennek ellenkezője sem lehet megoldás: a veszélyt ugyanis nem szabad figyelmen kívül hagyni.
Tovább a teljes cikkhez >>>

Ilyen lesz kedvenc weboldala tévén, okostelefonon, tableten
Még ha nem is foglalkozunk weboldalfejlesztéssel, akkor is érdekes lehet megnézni, hogyan mutat kedvenc weboldalunk mondjuk egy iPhone-on.
Igazán nem mondható, hogy a quirktools weboldallal sokat dolgozott volna a cég dizájnere, ugyanis mindössze egy beviteli mező látható az oldal közepén.
Tovább a teljes cikkhez >>>

Ikonokat keresünk? Itt próbáljuk!
Az interneten rengeteg ikon-gyűjtemény található, amelyeken sok ingyen letölthető, szabadon használható képecskét találunk. Íme egy remek oldal, tele minőségi ikonokkal.
Tovább a teljes cikkhez >>>

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szinte lehetetlen diplomával részmunkaidős állást találni

Szinte lehetetlen diplomával részmunkaidős állást találni

Legalább öten meghaltak az ítéletidő miatt Görögországban

Legalább öten meghaltak az ítéletidő miatt Görögországban

Csepegtetik az információkat a Távozó Indexesek

Csepegtetik az információkat a Távozó Indexesek