szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A szoftverek AK47-ese, az orosz médialejátszóWinamp vagy iTunes?

A szoftverek AK47-ese, az orosz médialejátszó
Winamp vagy iTunes? A médialejátszók tekintetében általában ezzel a két szoftverrel találkozhatunk barátaink és kollégáink gépén.
Az AIMP méretéhez képest (a telepítő kevesebb, mint 10MB) megdöbbentő tudással rendelkezik, Már telepítése után feltűnő lehet, hogy mennyi extra funkciót kapunk.
Cikk és letöltés >>>

Látványos, töltöttségi szintet mutató ingyenes alkalmazás
Egy alkalmazás, amelyik az iPhone akkumulátorának állapotát mutatja? Felesleges – gondolhatnánk, de nem biztos, hogy igazunk van.
Cikk és letöltés >>>

A legjobb oldalak: rajzolt figurák fotóinkból, ingyen
Sokan nem szeretnek „igazi” fényképet feltenni a közösségi oldalakra, annál inkább olyanokat, amelyen rajzfilmfiguraként szerepelnek. Itt az ingyenes, online segítség.
Cikk és letöltés >>>

A legjobb elektronikus könyvek, ingyen
Az e-könyv illetve maga az olvasás olyasmi, mint a francia hagymaleves cipóban. Van, aki szereti és van, aki nem. Középút nincsen. Az elektronikus könyvek hazai népszerűségében (pontosabban népszerűtlenségében) nagyban közrejátszik, hogy a neten fellelhető (akár ingyenes akár fizetős) elektronikus könyvek és hangos könyvek többsége angol nyelvű.
Cikk és letöltés >>>

Könnyűsúlyú böngészők, ingyen
Böngészők? Miféle böngészők? Hiszen ott a Chrome, a Firefox, az Opera és a Safari, illetve az IE. Ezeken kívül nincs más. Nincs más?
Természetesen van más, nem is kevés. Igaz, nem annyira komplex és bonyolult böngészők, nem rendelkeznek kiegészítők ezreivel és extra szolgáltatásokkal.
Cikk és letöltés >>>

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!