szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nagy-Britanniában 1989. október elsején 0 óra 1 perckor különös üzenet szakított félbe egy reklámot.

"Kérjük, ne ijedjen meg! Ez az első kísérlet arra, hogy üzenetet küldjünk az időben. Ezt a kísérletet a first direct támogatja, hogy megünnepelje 21. évfordulóját. Most 2010-et írunk. Hogy a first direct méltó ünnepelhessen, visszatértünk indulásának évébe. Most pedig folytatódjon a műsor, minden jót kívánunk Önöknek és sok boldogságot a további életükben!"

Ha kíváncsi a különös üzenet történetére, kattintson az Urbanlegends.hu blogra!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

Azonosított repülő tárgy Budapest felett

Budapest népe hosszú várakozás után 1931 márciusában megkapta a maga csodáját – a Zeppelin végre bemutatkozhatott a fővárosnak. Az ide vezető út azonban hosszú volt – írja az Urban Legends blog.

hvg.hu Kult

Nyolc meghökkentő budapesti legenda, beszédes leleplezésekkel

Legendákat mesélni jó, az emberek szeretnek jó sztorikat hallani és továbbadni. Az igazán eredeti történetek jellemzője azonban az, hogy leleplezve sem veszítenek értékükből, sőt. A cáfolat sokszor nemhogy nem csorbít a sztorikon, hanem még segíti is az adott kor megértését. Budapest napja alkalmából nyolc XX. századi fővárosi legendát választottunk az Urbanlegends.hu oldal gyűjteményéből.

Hivatalos: Joe Biden nyert Pennsylvaniában is

Hivatalos: Joe Biden nyert Pennsylvaniában is

GKI: Drámai módon romlottak novemberben a cégek kilátásai

GKI: Drámai módon romlottak novemberben a cégek kilátásai

3 milliárdért pályázhatnak a kutatók az ITM-nél

3 milliárdért pályázhatnak a kutatók az ITM-nél