szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egyedi online platformmal jelentkezett a világ egyik leggazdagabb emberének egyik cége: a GreenLight Music zenei licenceket kínál megvételre.  

William Henry Gates III nem csak a Microsoft cég alapító-tulajdonosa - a világ egyik leggazdagabb embere áll a Corbis nevű cég mögött is, mely új online platformmal jelentkezett. A GreenLight Music zenei licenceket kínál megvételre. Az üzleti modell egyedi, az első visszajelzések pozitívak a silicon.de híre szerint.

Bill Gates
©

A szolgáltatást cégek számára hozták létre, akik különböző reklámokhoz, imidzsfilmekhez, prezentációkhoz, show-khoz vagy az internetes kampányukhoz szeretnének zenei licenceket egyszerűen megvásárolni.

A GreenLight olyan nagy nevekkel kötött partneri megállapodást, mint a Sony, a Universal, a Warner vagy az EMI.

Bill Gates 1989-ben alapított a Corbist fotók, képek és videók szerzői jogának értékesítésére. Anno az új Gates-cég azzal került a címlapokra, hogy Leonardo da Vinci Mona Lisájának jogait is eladásra kínálta.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Vállalkozás

Stagnált, de az elemzői várakozásoknál jobb a Microsoft eredménye

Az előző év hasonló időszakához képest stagnált, az elemzői várakozásokat mindazonáltal 2 centtel meghaladta a Microsoft negyedik negyedévi egy részvényre jutó eredménye, miután a Windows operációs rendszer gyengébb eladásait ellensúlyozták az Office szoftvercsomag és Xbox játékkonzol magasabb értékesítései.

hvg.hu Tech

Megszűnik a Microsoft Live és a Zune

A felhasználók a mai napig nem értik, mi szeretett volna lenni a Windows Live ID-vel, webszolgáltatással, e-maillel, Binggel és mindennel összekapcsolt rendszer.

hvg.hu Tech

Olcsó okostelefonnal támad a Microsoft

A következő Windows Phone-t nem a high-end felhasználóknak szánják, ugyanakkor azt ígérik, a meglevő alkalmazások nagy része működik majd az olcsó okostelefonokon is.

Müller Cecília a netes vásárlásra buzdít

Müller Cecília a netes vásárlásra buzdít

A Magyar Hang kiáll a kormánymédia által pedofíliával vádolt munkatársa mellett

A Magyar Hang kiáll a kormánymédia által pedofíliával vádolt munkatársa mellett

Kiheverte a magyar ipar a válság első hullámát

Kiheverte a magyar ipar a válság első hullámát