szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Európában elsőként Magyarországon vezetik be a rejtettszám-kijelző szolgáltatást a Seboo.org oldalon.

Bár beérkező telefonhívásainknál többnyire látjuk a másik fél számát, a híváskijelzés egy apró beállítással módosítható. Bár az esetek többségében nem áll rossz szándék a számrejtés mögött, sokan szeretnék, ha valamennyi hívásuknál látnák, ki a másik fél, s e szerint dönthetnének a továbbiakról. Hogyan? A techline.hu cikkéből kiderül.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

Nem veszik komolyan a cégek a mobilos kockázatokat

Az új generációs mobil készülékek (okostelefonok, táblagépek) biztonsági kockázatait még mindig nem veszik elég komolyan a vállalatok. A kategória óriási eladási számai és az így elérhető tömegek nagy vonzerőt jelentenek a digitális bűnözők számára. A mobileszközök elleni támadások jellege is megváltozott mára, és a diákcsínyek helyett már a haszonszerzés által motivált támadások dominálnak.

hvg.hu Tech

Ujjlenyomatos jelszó mobilokhoz

Jelszó helyett ujjlenyomat-ellenőrzés okostelefonoknál - ilyen szabadalmat nyújott be a Sony az Egyesült Államokban.

hvg.hu Tech

2012 a mobilitás, a felhő és az adat éve

Az infokommunikációs iparág nagy horderejű átalakuláson megy keresztül, miután a növekedés alapját immár a mobil, a felhőalapú, a közösségi és a Big Data technológiákra épülő harmadik platform alkotja. Az International Data Corporation szerint az átállás 2012-ben olyan mértékben felgyorsul, hogy az év végére már az is körvonalazódik, mely szállítók alkotják majd az élbolyt 2020-ban, és melyek maradnak le végképp ebben a versenyben.