szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A UPC országszerte továbbítja kábelhálózatain az olimpia térhatású, napi 16 órás 3D-közvetítését az ötkarikás játékok teljes időszaka alatt.

Július 2-ától egészen augusztus 12-éig, a londoni játékok záróeseményéig a UPC digitális kábeltévé szolgáltatás HD-csomagjának előfizetői többletdíj nélkül az m3D csatornát is élvezhetik otthonukban. A térhatású adást, amelyben a sporteseményeken kívül 3D természetfilmeket, koncertfilmeket és archív műsorokat is láthatnak, erre alkalmas (3D megjelenítésre képes) tévékészülékkel tekinthetik meg a UPC meglévő HD-mediaboxán keresztül, amelyen semmilyen külön beállítást vagy frissítést nem szükséges ehhez elvégezni. A 3D-s programok vételéért nem számít fel külön díjat a kábelszolgáltató, azt a meglévő HD-előfizetési csomagjai részeként biztosítja a nézőknek.

A UPC videotár szolgáltatása révén minden olimpiai műsorszám díjmentesen visszanézhető az eredeti műsorsugárzást követő egy óra múlva, illetve további hét napon keresztül, akár nagyfelbontású HD-formátumban is. Az olimpia mellett a Forma-1 futamai és a labdarúgó-Eb mérkőzései is egy órán belül rendelkezésre állnak a videotárban a UPC minden digitális kábeltévés előfizetője számára.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Bámulatos víz alatti laboratóriumot építene Jacques Cousteau unokája

Bámulatos víz alatti laboratóriumot építene Jacques Cousteau unokája

Dráguláshoz, orvoshiányhoz és hosszú várólistához vezethet az egészségügyi reform

Dráguláshoz, orvoshiányhoz és hosszú várólistához vezethet az egészségügyi reform

700 kilométeres dugó alakult ki Párizs körül – videó

700 kilométeres dugó alakult ki Párizs körül – videó