szerző:
hvg.hu

Orosz weboldalra próbálta meg átirányítani a felhasználókat az Erzsébet-utalvány feltört oldala.

Valami nem stimmel az erzsebetutalvany.hu oldallal, egyes vírusirtók, például a NOD32 és az ESET Smart Security riaszt rá már a főoldalon is, és a Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft. utalványos webhelye váratlanul feketelistás orosz oldalakra irányít el - számolt be róla az Antivírus blog. A tesztek során kiderült, az oldal homeworkprofit.ru címről próbált meg letölteni, illetve ide irányította át kéretlenül a látogatókat.

Az Antivírus blog csütörtökön délben jelezte a hibát az üzemeltetők felé, akik péntek délre meg is oldották a problémát, így az oroszok már nincsenek a spájzban.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!