szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Várhatóan este 8 óra környékén jelennek meg a szeptemberben induló felsőoktatási képzések felvételi ponthatárai, amelyről a laptop előtt ülés nélkül is azonnal értesülhetnek a felvételizők, és még az sms-t sem kell megvárni.

A felvételi ponthatárok gyors megismerésének több módja is van. Egyrészt a felvi.hu oldalon érdemes este 7 óra után a frissítés gombot nyomogatni, másrészt - ha az oldal, ahogy időnként előfordul, túlterhelődne, a hvg.hu is közli az összes szak összes belépési küszöbét. Az androidos mobillal rendelkezők emellett használhatják az Educatio hivatalos alkalmazását is.
A minden Android 1.5 vagy újabb rendszerű készülékre telepíthető Felvételi ponthatárok app nagy előnye a Kedvencek funkció, amellyel a felhasználó már a ponthatárok hivatalos kihirdetése előtt összeválogatja és rendszerezheti azokat az meghirdetéseket, amelyek őt érdeklik. Így az aktuális felvételi ponthatárok hivatalos kihirdetésekor ezzel a funkcióval egy helyen érhetők el a kiválasztott szakok releváns információi.

A ponthatárok nyilvánossá válása után nem sokkal az Educatio megkezdi a nem hivatalos értesítő sms-ek szétküldését is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Már viszik el a rendőrök az ellenzékieket Minszkben

Már viszik el a rendőrök az ellenzékieket Minszkben

„Sem VIT, sem Woodstock” – érdekességek a Sziget Fesztivál történetéből

„Sem VIT, sem Woodstock” – érdekességek a Sziget Fesztivál történetéből

Az ügyfélnek kerül pénzbe a Telenornál a rosszul sikerült csomagváltás

Az ügyfélnek kerül pénzbe a Telenornál a rosszul sikerült csomagváltás